Sidor

22.11.2013

UUSI YHTEISTYÖKUMPPANI, treenit kulkee ja tyttö kiristyy :)

Minulta kysyttiin vähän aikaa sitten että kiinnostaisiko minua tehdä yhteistyötä Vermanin kanssa. Teille joille Verman ei ole tuttu ennestän niin kertoisin että kyse on -87 perustetusta suomalaisesta perheyrityksestä terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Vermanilla on tuotteita kuten reseptilääkkeitä, käsikauppalääkkeitä, ravintolisiä, haavanhoitotuotteita sekä terveydenhoitotuotteiden laitteita ja tarvikkeita. Meidän yhteistö koskee kuitenkin lähinä ravintolisiä. Moni tuotteita kuten MiniSunin tuoteperhe (m.m. D-vitskuja, kalsium, monivita, Superdefence), Rela-tuoteperhe ja Reladent-tuotteet ovat tuttuja apteekin hyllyltä, m.m. nämä ovat Vermanin tuotteita. Eli te jotka joskus olette käyttäneen näitä tiedätte että kyseessä on todella laadukkaista ravintolisistä ja tuotteista. Vastaukseni tarjokseen oli luonnollisesti KYLLÄ :D!! 

Olen itse käyttänyt osa ravintolisistä ennestään ja ollut todella tyytyväinen niihin. Vaikka en muuten välitä herkuista niin pakko kuitenkin myöntää sen, että minua ei hirveästi haittaa että suuri osa vitamiineistä ovat purutablettien muodossa ja että maut ovat ihan superherkullisia :P!! Mitä sanotte Superdefencen sitruuna- ja salmiakkimakuyhdistelmästä?? Tai villivadelman makuinen D-vitamiini, mansikanmakuinen maitohappobakteeri, mustaherukan makuinen kalsiumtabu :D? Not bad sanon minä :D Sain muutama viikko sitten m.m. näitä tuotteita testattavaksi ja jumatsuka että tekisi mieli popsia vitamiinejä koko ajan... Harmi ettei niitä saa syödä loputtomasti :( No, muutamia "karkkia" päivässä sitten ;)






Tänään kun tulin kotiin pitkästä istuntopäivästä töissä odotti mahtava piristys, postilta saa hakea säkillinen nappeja, eli vitamiineja ja maitohappobakteereita :) Kerron enemmän tuotteista kunhan olen hakenut paketti postilta. Odotan innolla mangon makuista D:tä ja hampaiden hyvinvointia edistävä Reladentia. Niistä sitten enemmän myöhemmin :) Tästä pääsette tutustmumaan Vermanin tuotteisiin ja kuten jo kirjoitin niin niitä saa apteekeista :)




Tänään on perjantai, taas. Viikonloppu edessä ja huomenna on luvassa Ramin kanssa pieni pakara- ja takareisijumppa :) Olen käynyt keskustelua pääni kanssa ja päättänyt että huomenna nuppi kestää enemmän kuin aikaisemmin. Piste. Muuten viikko on mennyt mukavasti, on ollut treeniä, treeniä, töitä ja treeniä. Eilen tajusin miten hyvin treenit menee perille nykyään, saan todella hyvä tuntuma jokaisessa treenissä ja tuntuu siltä että lihakset turpoavat pelkästään lämmittelysarjoista. En valita! Esimerkiksi eilen kun tein vipareita ja pystypunnerruksia lämmittelynä ja lämmitin kiertäjäkalvosimia kahden kilon levyillä ennen olkapäätreeniä niin olkapäät olivat jo siitä ihan pumpissa. Tein siis ihan minun perus kevyt lämmittelysetti olkapäille, ei mitään kummallista mutta perille meni sekin. Sama juttu kun lämmittelen soutamalla soutulaitteella, saan nykyään eristetty soutu esimerkiksi rintalihaksille tai selälle riippuen siitä kumpi treeni on edessä, jopa olkapääille saan eristettyä lämpöä. Mahtaako olla joku mind-muscle connection päällä... Treeneissä liikkeet menevät just eikä melkein perille. Tämä tuntuu niin hienolta ja nautin siitä ihan suunnattomasti :)! Nyt on siis hyvä kausi menossa, kroppa ottaa tosi hyvin vastaan treeniä, palaudun hyvin ja kiristyn.

Kiristymisestä puhuen niin jos joku on kiinnostunut siitä miten välidieettini sujuu niin hyvin menee :)! Paino ei tunnu laskevan, ehkä hiukan mutta se heittelee. Se on alimillaan ollut 83,9kg mutta tänään aamupaino oli perus 85 kg, eli en toidellakan voi sanoa että se laskee kovalla vauhdilla kun aloituspaino oli 11 viikkoa sitten 86,5 kg :) No, kiristyn silti, koko ajan ja samalla tulee lihasta läskin tilalle. En ota stressiä painosta, eihän sillä oikeastaan ole väliä kunhan homma toimii. Saan jatkuvasti palautetta työkavereilta ja muilta että pienenen silmissä, vaatteet löystyvät mutta silti paino ei muutu. Tästä huomaa hyvin sen, että paino on vain yksi mittari, silmä kertoo usein enemmän.

Nyt en kirjoita enempää, viime päivitys oli niin pitkä että pitää säästä teidän silmiä hiukan ;) Lukeminen on rankkaa meinaa ja varsinkin kun lukee näytöltä.

Kuullaan!! Päivitän varmasti viikonlopun aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.