Sidor

17.11.2013

Rakkaudella jalkatreenihin

Moikkelis! Jos jollekin on jäänyt epäselväksi niin R-A-K-A-S-T-A-N jalkatreenejä. Yksi syy on se, että jalkatreeneissä saa vedetty itsensä ihan piippuun, jos vaan haluaa. Toki sitä voi tehdä ihan missä treenissä tahansa, vaikka olkapäätreenissä, no problems :) Mutta jalkatreenistä tulee sellainen totaalinen kuolema, sitä ei voi verrata muihin treeneihin, se on erilainen kuolema. Ihan parasta on kun saa ohjattuja jalkatreenejä tai treenaa kaverin kanssa ja saa jeesiä esimerkiksi pakkotoistoihin. Tähän on kuitenkin pakko sanoa että samalla kun rakastan niin pelkään ohjettuja jalkatreenejä, varsinkin Teron ja Ramin jumppia, puhumattakaan siitä yhdestä one to one etureistreenistä Milos Sarcevin kanssa. Vatsa on aina ihan sekaisin ennen treeniä ja juoksen vessalla muutaman minuutin välein jo tunteja ennen ohjattua jalkatreeniä koska tiedän että luvassa on kovaa kyytiä. Samalla haluan että meno on kova ja olisin todella pettynyt jos pääsisin helpolla, en todellakaan halua päästä helpolla mutta samalla toivon aina ennen ohjattua jalkatreeniä että ei tehtäisi jotain tiettyjä liikkeitä tai spesiaalijuttuja koska olen oppinut pelkäämään niitä. Niistä en kerro tässä sen enempää koska minulla on sellainen fiilis että joudun tekemään juuri niitä jos paljastan niitä täällä :)




Paras jalkatreeni on sellainen että saa antaa kaikensa ja reidet polttavat tunteja treenin jälkeen. Se on hieno tunne se :) On tietty myös palkitsevaa jos käveleminen on hankalaa seuraavina päivinä vaikka doms ei nyt sinänsä ole onnistuneen treenin mittari ja itseasiassa pitäisi olla tyytyväinen jollei paikat satu treenin jälkeen ja kroppa palautuu hyvin :) 

Minulla oli takareisi- ja pakaratreeni tänään. Rami kysyi kyllä eilen että onko minulla nykyän jalkatreeni joka toinen päivä... No ei nyt ihan :) Vain pari viikossa. Mentiin taas vaihteeksi yhdessä treenaamaan Reetan kanssa ja otettiin samalla kuvia sarjojen välissä. Meidän kuvien ottaminen on sitä että kun yhdellä on palautusaika ja näkee että toinen vääntää hiki otsassa niin mennään nappamaan kuvia. Silloin kuvaaminen ei ole pois omasta treenistä eikä vaadi ylimääräistä aikaa. Homma toimii loistavasti näin :)!





Minulla nousee syke tosi korkealle varsinkin kyykyissä, prässissä ja askelkävelyssä. Paljon korkeammalle kuin silloin kun juoksin. Minulla menee usein myös niin että reidet alkavat polttamaan pienellä viiveellä sarjan jälkeen, eli varsinainen polte alkaa vasta kun sarja on loppu. Aika jännä ;) Toki reidet polttavat myös sarjan aikana ja joskus ne polttavat todella paljon mutta pahin polte on lähes tulkoon aina sarjan jälkeen. 

Joku hieman järkevämpi ihminen voi kyllä ajatella että kuka idiotti saa jotain kiksejä tosta :D Joskus mietin kyllä itse että ei taida olla ihan kaikki muumit laaksossa enää...




Irvistyksistä, kivuista, poltteista ja sykennousuista huolimatta on kuitenkin todella kivaa treenata jalkoja, jopa niin kivaa että naurattaa prässissä sarjan jälkeen :D Usein kyllä naurattaa ja itkettää samaan aikaan.




Kiitos Reetta <3!!! Meillä on ollut huikean hyvä treeniviikonloppu!!

2 kommenttia:

  1. Näitä kuvia katsellessa ei voi sanoa, ettetkö sä vetäisi täysillä :D.
    Huippua katsoa ja hakea motivaatiota myös omaan treeniin.

    VastaaPoista
  2. :D Juu täysillä mennään :) Hyvä jos muutkin saa sitä motivaatiota! Hyviä treenejä!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.