Sidor

29.1.2013

Huippen-puippens!

Hitto että tämä möhköfantti voi olla onnellinen :D!!! Se, että kylkiluussa on murtuma/hiusmurtuma ei onnistu saamaan minua huonolle tuulelle. Ei sitten millään!

Loukkaantumisesta huolimatta treeni kulkee hyvin :D! Pelkäsin oikeasti etten pysty tekemään mitään vähän aikaan mutta olin väärässä. Toki olen varovainen ja treenaan joissakin liikkeissä pienemmillä painoilla keskittyen hitaampiin liikkeisiin ja jalkaprässi + MAVE en uskalla tehdäolllenkaan, vielä... mutta ei se tarkoita etten voisi treenataa kovaa ja loppuun asti, ei todellakaan!

Treenasin olkapäät sunnuntaina. Pystyin tekemään ohjelman mukaiset liikkeet ihan normaalisti ja jopa samoilla painolla kuten ennen. Viparit eteen sattui hiukan, mutta muuten meni loistavasti. Ramikin oli paikalla Gymillä ja päätettiin pitää kiinni sovitusta treenistä maanantaina. Olisin halunut vetää jalkoja mutta onneksi Rami oli fiksu ja lupasi elämäni paras käsitreeni jalkatreenin sijaan! Eihän järkevä ihminen pysty kieltäytymään siitä, puhumattakaan tästä sekopäästä :)

Käsitreeni oli todellakin hurja... aloitettiin 100 toiston hauiskääntösarjalla taljassa maaten, seuraava sarja  65 toistoa ja kolmas 50. Haba oli pienessä pumpissa ;) Sen perään vastaava setti ojentajille. Tuli pari kirosanaa ja totesin että mies on hullu. Kädet oli siinä vaiheessa ihan järkyttävässä pumpissa :) Lämmittelysarjojen jälkeen aloitettiin treenamaan kunnolla, eli väntämään isoilla raudoilla, niin isoilla raudoila etten ole koskaan nostanutkaan niin isoja. Superina hauiskääntö isoilla raudoilla hiukan rumasti ja pienillä puristaaen. Tätä kolme sarjaa. Samalla tavalla treenattiin ojentajia, superina kapea penkki megapainoilla, kaikki pakkotoistoina + push downia puristaen. Lopuksi 3x30 toiston spesiaalisarja ensin hauikselle ja sen jälkeen ojentajille. Lopputulos: kädet oli niin pumpissa etten saanut ne kunnolla koukkuun enkä heti pystynyt laittamaan latiialle lentänyt korvakoru takaisin korvaan :D Ihan huippua! Onneksi Turusta löytyy tällainen hullu :D

Tänään kävin tekemässä jalkatreeni. Se meni ihan loistavasti enkä tarvinut kun jättää jalkaprässi pois. Tein sen tilalle hack-kyykky kantapäillä ja jalat leveässä asennossa puristaen perseellä. Toki perse maahan tyylillä :) Siitä sai kivan poltteen takapuoleen :) Treeni meni niin hyvin perille etten oikein meinanut päästä istumaan penkille pukuhuoneessa kun reidet oli niin täynnä verta ja tärisi.

Treenien lisäksi olen onnellinen tuplareenipäivistä, sain iltatreenien ohjeet eilen Bulilta :) Odotan niiden kanssa vähän aikaa ja annan kyljelle aikaa palautua hieman enemmän, ainakin selkätreenien osalta ;) Minulla on lupaa treenata joko olkapäät tai selkä 2x päivässä kerran viikossa joten teen joka toinen viikko olkapäitä tuplasti ja joka toinen selkä. JEEE!!!

Voi olla ettei tämä ole mikään dieetti vielä, mutta kyllä ruokavähennys vaikuttaa minuun kuitenkin. Ottihan härkä minulta leipä, välipalabanaani, iltapähkinät, hiukan aamupuuroa ja hiukan öljyä lounaasta...  Olen päättänyt että nautin nälästä ja että se on kivaa :D Joten luvassa on lisää nautintoa! Minulla on nälkä koko ajan ja onnistuin tänään unohtamaan lounas kotiin... En IKINÄ unohda eväät joten olin lievässä shockissa kun huomasin sen lounastauolla. Jäin tujottamaan tyhjää paikka jääkaapissa ainakin viisi minuuttia enkä pystynyt käsittämään ettei ruokalaatikko olllut sielä :( Onneksi asun lähellä joten kävelin kotiin syömään jääkaappiin unohdettu lounas. Toivottavasti en sekoile samalla tavalla kun se dieetti oikeasti alkaa!

Ei mulla muuta! Elämä hymyilee ja mä oon onnellinen! Olkaa tekin onnellisia :D

4 kommenttia:

 1. Go Dea!! Mäkin sain vihdoin aikaiseksi tehdä heppablogin ja olen ihan koukussa siihen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No VIHDOINKIN!!! Laitatko linkki minulle niin pääsen lukemaan :D? Kyllä bloggaamiseen jää koukkuun ;)

   Poista
 2. Vitsit tää sun asenne on vaan NIIN OIKEA :) Aivan mahtava, ettenkö sanoisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei KIITOS Iina Maria :D Kyllä minä olen hiukan sekaisin ja hullu ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.