Sidor

27.1.2013

Tamperereissu: pieni loukkaantuminen, vähemmän ruokaa ja lisää reeniä

Terveisiä Tampereelta, taas :D! Käytiin Veeran kanssa eilen treenaamassa ja tapaamassa Jaria. Veeralla oli ensi posetreeni ja olin mukana siinä yleisönä ja kameranaisena. Suuri osa ajasta meni kyllä siihen että jännitin tuleva jalkatreeni Teron kanssa... Jalkatreeni alkoi hyvin ja loppui nopeasti. Kävin ensin ottamassa lämpöä fillarilla jonka jälkeen siirrettiin jalkaprässin pariin ja tehtiin muutamia lämmittelysarjoja vähitellen lisäämällä painoja jokaiseen sarjaan. Neljännen lämmittelysarjan alussa kuulin "knaks" ja tusin jotain oikean puolen kylkiluussa. Lopetin sarja heti ja sanoin että nyt on jotain vialla, luultavasti joku revähdys tai hiusmurtuma kyljessä. Alussa ei sattunut niin paljon, olin varmasti pienessä shokissa, mutta kipu pahensi koko ajan. Onneksi Risto, yksi teamin fysioterapeuteista ja Mia joka on lääkäri sattuivat olemaan paikalla. Riston tuumasi että kyseessä on luultavasti hiusmurtuma tai revähdys ja neuvosi laittamaan kylmää päälle + treenata kivun ehdoilla. Treeni kuulema nopeuttaa palautuminen mutta pitää kuitenkin pitää mielessä että pitää treenata varovaisesti ja juuri kivun ehdoilla. Minulla oli vastaava loukkaantuminen viime syksyllä jolloin vedin treeni loppuun kivusta huolimatta. Sen jälkeen olen oppinut että vastaavissa tilanteissa kannattaa lopettaa treeni siihen, laittaa kylmää päälle ja levätä ainakin se päivä. Wolfilla ei ollut kun jotain kylmälaastareita mutta liimasin ne päälle. Kipu pahensi aika rajusti kun istuin alas. Harmitti kuitenkin TODELLA paljon että treeni jäi kesken! Olin odottanut sitä ihan hulluna :( No, pitää ajatella positiiviseti ja aolla kiitollinen siitä ettei sattunut mitään pahempaa ja että tajusin lopettaa treeni. Olen pysynyt todella terveenä koko viime vuoden aikana joten kai se oli minun vuoro loukkaantua nyt... Tämän jälkeen muistan taas olla kiitollinen siitä että olen terve ja san treenata ja onneksi en ole nytkään totaallisessa treenikiellossa. Voin ottaa sitä mahdollisuutena oppia vielä paremmin treenata pienillä raudoilla ja keskittyä tuntumaan.

"Treenin" jälkeen oli aika mennä toimistolle tapaamaan Jaria. Tehtiin hyvät vaihtokaupat, Jari otti pois ruokaa minulta ja sain tilalle yksi treeni enemmän \o/! Tämä on kuulema joku välivaihe tai pehmeä lasku välidieettiin. Treenit pysyvät muuten samana, 5 x salitreeni ja 2 x aamuaerobinen viikossa mutta sain lupaa kokeilla tuplareenit kerran viikossa, eli treenata kahdesti päivässä. Tällä systeemillä tulee 6 x salia viikossa. Katsotaan miten sujuu. Pitää kuunella kehoa todella hyvin ja reagoida heti jos tuntuu siltä etten palaudu kunnolla. Olen kuitenkin superiloinen että sain lupaa tähän koska jäin todellakin koukkuun tuplareeneihin Milosin leirillä ja olen yrittänyt neuvotella asiasta Jarin kanssa myös aikaisemmin tuloksetta. JEEE :D! Paino saattaa kuulema tippua tiukennetulla ruokavaliolla mutta se ei todellakaan ole mikään dieetti vielä ja ensisijainen tavoite on saada lisää lihasta tähän kroppaan. Poseraukset sujuvat kuulema hyvin tässä vaiheessa ja osaan levittää selkä :)

Minulla oli todella kylmää kotimatkalla ja jännitin koko kroppa jolloin kylki sattui pahasti. Nukkuminen oli aika haastava koska liikkuminen sängyssä vaatii keskivartalon jännittäminen ja se sattui ihan hitosti. Kyllä se tästä, menen tänään salille treenaamaan olkapäitä kivun ehdoilla. Toivottavasti onnistuu!


6 kommenttia:

 1. Tsemiä, hermoja Dea. Nuo yleensä tuntuu pitkään nuo kylkivammat, ole huolella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Olkapääreni meni hyvin ja huomenna on jalkatreeni. Kyllä se tästä :D

   Poista
 2. No kiva kuulla! Mutta huolella kuitenki,äläkä kipulääkkeiden avulla turruta, ethän..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En syö kipulääkkeitä :D koska silloin ei tunne kipua ja on mahdotonta kuunnella kehoa.

   Poista
  2. ja kyllä, treeni menee ehdottomasti vamman ehdoilla!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.