Sidor

16.1.2013

Pikapäivitys

Nyt tulee pikapikapäivitys! Tulin äsken kotiin töistä ja treenistä, menen arkisin aina treenaamaan suoraan töistä :) Ruuat on heitetty nassuun, palarit juotu ja naama on täynnä ripsiväriä. Ihan perus setti siis! Minun mielestäni on hassua että Kanebon vedenkestävä ripsiväri kestää uinti, juoksu ja vesisadetta mutta ei Fitfarmin salitreenit. Olen tehnyt asiasta empiiristä tutkimusta parin vuoden aikana, tutkimuskohde minä itse. Saisin varmasti gradun kirjoitettu aiheesta :)

Eilen oli tissipäivä. Tein minä ojentajiakin... Se ei vaan kuullostaa niin hyvältä kun "tissipäivä" :D Oli hyvä reeni vaikka koko Turku oli salilla treenaamassa. Olen kehittänyt kunnon höyrykonemetodin jonka avulla aina saan tilaa treenata. Metodi on lähinnä se että näytän keskittyneeltä, määrätietoiselta ja puuskutan täydellä höyryllä eteenpäin naama punaisena ja täynnä ripsiväriä. Kukaan ei uskalla sanoa vastaan ja pääsen hyvin tekemään giantsettejä :) Ihan mahtavaa!

Tänään oli sama homma. Sali täynnä jengiä ja Höyrykone Dea juoksi ympäri salia... Sain jalkatreeni vedetty läpi 90 minuutissa, oma henkilökohtainen ennätys \o/ HURRAA!!! Ruuhkasta huolimatta. Olen ilmeisesti onnistunut lyhentämään palautusajat ja treenaamaan kovemmalla intensiteetillä kun saan treeni pulkkaan nopeammin.

Minulla oli tänään todella bodarimainen olo kun istuin työhuoneessani hieromassa hauikseni ja käden kiinnityskohdat... huomasin että haba on kasvanut, hymyilin ilosta ja jatkoin hauishieronta. Oli todella herkkä hetki, Dea+hauis :D Luulen että treeni on alkanut mennä perille hauikseenkin kun se kasvaa, lihaskontaktikontaktiharjoitteluni on siis tuottanut tulosta \o/

Hitsit, pian on lauantai ja silloin lähdetään Tampereelle treenaamaan :D! Ensin posetreeni ja sen jälkeen kimppatreeni. Tekisi mieli treenata jalat mutta lauantaina olisi vuorossa selkä ja hauis. Katsotaan, ehkä minä tungen siihen yksi ekstra jalkatreeni... kunhan koivet palautuvat edes hiukan päivän jalkatreenistä.

Nyt on Dean rahkatime! Huomenna on aamuaerobinen joten pitää mennä nukkumaan ajoissa. Hyvää iltaa kaikille :D

P.s. Söin eilen Fastin suklaapudding sekoitettuna oliiviöljyyn ja rasvattomaan maitoon... :P Ainakin oli hyvät ravintoarvot ;)

3 kommenttia:

 1. Super nice tää sun uus etusivukuva ;)
  mutta en kyllä söis vapaehtoisesti toi viimeinen välipala!!*hehe*
  *tsemppiä-tsemppiä-uuteen päivään*
  //puppen

  VastaaPoista
 2. Postaustoivomuksia: Olisi kiva lukea smmoinen postaus, missä kerrot siitä, kuinka paljon olet kehityksen myötä lisännyt painoja. Eli millaisilla painoilla aloitit esim. jalkaprässissä ja millaiset painot oli puolen vuoden treenaamisen jälkeen ja millaiset nyt?
  Ja sitten kiinnostaisi sun treenipäiväkirja eli miten merkkaat treenit ja kuinka tarkaan? Kenties voisit laittaa kuvankin muistiinpanoistasi.
  Ja jos nyt vielä saa toivoa, niin olisi kiva lukea kokeneelta treenaajalta semmoinen "ota nämä asiat huomioon"- postaus aloittelijoille. Eli parhaat vinkit ja käytännöt raakileille :) Kiitoksia, jos jaksat jotain noista toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä :D! Se on kivaa kulla toivomuksia koska välillä tuntuu että kirjoittaa aina samoja juttuj.... Kirjoitan varmasti postauksen niistä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.