Sidor

11.1.2013

Arkistojen aarteita ja olkapäätreeni
Selailin eilen hiukan kuvia ja löysin nämä. Eka kesä 2011, toka kesä 2012 ja kolmas joulukuu 2012. Kyllä tytöilläkin kasvaa lihasta :D Piristää aina katsoa vanhoja kuvia kun olo on sellainen että ei tapahdu mitään kehitystä, vaikka paino nouseekin ja vaatteet kiristävät. Itse on niin sokea omalle kehitykselle... Nyt lisää reeniä jotta tyttö kehittyy jatkossakin :D
Olen muuten onnistunut täyttämään ainut houstut jotka mauhtuvat päälleni. Nyt nekin kiristää niin paljon reisistä ja perseestä etten pysty kävelemään nätisti eikä ne muutenkaan tahdo pysyä päällä... Kai tässä on pakko investoida vielä isompiin housuihin. Olin kyllä ajatellut pärjätä näillä dieettiin asti koska tuntuu turhalta ostaa housuja jotka kuitenkin ovat liian isoja hetken päästä. No, tällaista se on :) Ajatus siitä että pukeutuisin burkaan ei oikein iske minuun. Se olisi kieltämättä helppo ratkaisu, ei tarvitsisi ostaa eri kokoisia vaatteita ;)

Eilen oli lepopäivä. Kävin kerrankin ulkona aamulenkillä. Olisi kuitenkin kannattanut mennä Gymiin hikoilemaan kosk aulkona oli hiton liukasta ja saan olla onnellinen siitä etten lentänyt mäkeen. No, löysinhän minä viiden euron setelikin matkalla joten sain jotain kompensaatiota jalkojen jännittämisestä ;) Iltapäivällä selkähierontaa. Olin kuulema treenijumissa ja huomaan sen myös tänään siitä että selkä on kosketusherkä.

Kävin tänään pumppamassa olkapäitä. Sain treeni vedetty läpi hurjalla tempolla :) Vipareita ja punnerruksia + lopuksi vatsoja kolmella pudotuksella. Minulla kävi tuuri, onnistuin pakottamaan Ville ottamaan kuvia :) KIITOS!


Tämä möhköfantti menee nyt lepäämään. Huomenna on meinaa jalkareeni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.