Sidor

2.2.2013

Kylki paranee, tuplareeni, Sporttimekalta paketti ja PAINO LASKEE!!!

Oho! Nyt on taas viikonloppu :) Tämä viikko on kyllä mennyt todella nopeasti... Kylki on parantunut huomattavasti \o/ Enää ei satu kun nauran tai yskin ja voin jopa jännittää vatsalihakset ilman kipuja. Olen yllättynyt siitä, että se on palautunut näin hyvin. Voisiko se johtua siitä että vihdoinkin tajusin lopettaa treeni HETI kun loukkaantui ja laitoin kylmää päälle? En tiedä, mutta olen hyvin kiitollinen tästä! Toki se ei ole kokonaan kunnossa enkä vielä uskalla tehdä jalkaprässiä tai maastavetoja mutta tällä vauhdilla pääsen pian niidenkin kimppuun!

Jännitin hiukan miten kylki reagoi rintatreeniin. No problems :) se sujui loistavasti! Hankalinta oli mennä makamaan penkille... ylös pääseminen sujuu hyvin kun ottaa polvesta kiinni käsillä ja heivaa itsensä pystyyn :)

Kävin eilen korkkaamassa uusi treeniohjelma olkapäille tuplatreenipäivien iltatreenille. Jos ollaan oikein tarkkoja niin korkkasin myös tuplatreenisysteemi :D Hiukan jänskätti koska joudun arkisin tehdä ensimmäinen treeni tyhjällä vatsalla ennen aamupalaa, muuten en ehtisi ajoissa töihin... Olen ollut todella skeptinen tähän systeemiin treenitehon ja lihaskasvun kannalta vaikka se on tehokasta rasvapolttoa. Pakkohan on kokeilla ja jos vaihtoehtona on se, etten pysty treenaamaan kahdesti päivässä arkisin niin valitsen ehdottomasti tyhjällä vatsalla treenaaminen aamulla. Kaikkeen tottuu ja eiköhän minäkin totun tähän + jos Jari on näyttänyt vihreä valo aamutreeneille niin voin luottaa siihen ettei se ihan tyhmää ole.

Herätys kello 4.30, vettä, kahvia, aamupillerit ja latausjuoma nassuun ja salille. ONNEKSI asun kymmenen minuutin kävelymatkalla!!! Olin perillä 5.10, olo oli todella hyvä vaikka pelkäsin ettei olisi tujun "aamupalan" jälkeen. 
Treeni meni loistavasti ja sain tunnissa runtattu olkapäät hyvällä teholla. En ole ikinä saanut treeni tehty niin lyhyessä ajassa, tempo oli hyvä! Ei ihmettä kun sali oli lähestulkoon tyhjä ja sain keskittyä 100% omaan treeniin ilman muita häiriötekijöitä. Ehkä ajatus siitä, että iltapäivällä on toinen treeni vaikutti siihen myös ja se, että aika on rajoitettu koska pitää ehtiä töihin. Pirun hyvä treeni ja pirun hyvä olo! Näissä tilanteissa korostuu hyvien treenijuomien merkitys, ilman niitä olisin ollut kataboliassa!

Treenin jälkeen kotiin vetämään aamupala, suihkuun, pakkaamaan treenikamat ja töihin. Työkaverit saavat kyllä loistavaa viihdettä kun heillä on tällainen sekopää mukana viihdyttämässä heidät :) Iltapäivällä tuli hiukan huono olo ja heikotti. Vedin teelusikallinen suola naamaan ja olo paransi nopeasti. Pitäisi ehkä lisätä suolan määrä näille päiville...

Kello kolme oli taas latauksen aika, latari naamaan ja lähtö salille... treenaamaan olkapäitä ja korkkamaan uusi ohjelma jättiläissarjoineen :) Sain myös kuulla eräältä kanssatreenaajalta että olen hullu... KIITOS, sen minä tiedän jo!!! Hitto että oli kivaa treenata uudella ohjelmalla ja tehdä jättiläissarjoja pienen tauon jälkeen. Olen treenanut nykyisellä treeniohjelmalla 20.8 jälkeen joten piristi kyllä tehdä jotain muuta välillä. Sain koko treeni keskitetty yhden penkin ympäri. Keräsin siihen erilaisia tankoja, käsipainoja ja kiekkoja. Kuusi liikettä putkeen ja neljä kierrosta. Treeni oli pulkassa 40 minuutissa, yli 300 toistoa olkapäille takana ja olo oli HIKINEN! Tein vielä pari liikettä pohkeille kun sain treeni niin nopeasti tehty. Palari naamaan ja kotiin syömään :) Odotan innolla ensi viikon tuplatreenipäivä selälle!!!

Kävin illalla myös hakemassa lisäravinnepaketti Sporttimekalta. Nyt kelpaa kyllä treenata kun kaapeissa on laadukkaita tuotteita!!! Näillä tämän sekopään palautuminen tehostuu paljon. Sain vihdoinkin myös Sporttimekkasheikin, katsoin kateellisena Päivin treenileirin aikana. KIITOS Toni näistä ja muista tuotteista!


Kävin aamulla puntarilla, 83,7 kg, viikko sitten 85,5 kg. Paino on pudonut ja energiatasot noussut :D Varmasti paljon nesteitä mutta painoni on vain ja ainoastaan noussut vuodesta 2011 joten tämä tuntuu oikein hyvältä vaihtelulta :) Niin juu, eihän tämä vielä ole mitään dieetti... :o 

Mä meen nyt reenaamaan, menkää tekin!!!

3 kommenttia:

 1. Voi nion kiva kuulla, että pikkuhiljaa toipum
  ass, malttia vain, ettei tuu takapakkia. <3 No joo VARMASTI treeniohjelman vaihto tuntuu hyvälle, niin lihasten, kuin päänkin kannalta! :) Kyllähän uutta ärsykettä pitää saa
  da! :) 4 kk samaa settiä on kyllä kauan. Treeni-iloa Dea, tsemppistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää olla maltillinen vielä... eihän siitä ole kun viikko sitten kun se tapahtui. HYVIÄ REENEJÄ KERTTU!!!

   Poista
 2. Juurikin näin, kyllä kuule pian oot taas täydessä iskussa!! KIITOS, kyllä kuules just makiasti soppelisti eiliset seremoniat tuntuu etu- ja myös sisä- ja ulkoreisissä, kun tuo sammakkokyykky ottaa huipusti myös sinne! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.