Sidor

4.1.2013

-> Manseen Milos Campille :D

Kukkuluuru! Tämä tyttö lähtee tänään Manseen reenaamaan ja oppimaan uutta reenaamisesta :D Milos Sarcev camp edessä \o/ TITTIDII!!!!

Minun piti eilen pestä kaikki reenivaatteet valmiiksi jotta ne kuivuisi yön yli... Paskan marjat, talon pesutupa ei ollut käytössä koska joku vesijohto oli mennyt rikki. Ei auttanut kun pestä kaikki käsin... treenivaattteet viidelle treenille KÄSIN :(  Kaikki ei muutenkaan mennyt ihan putkeen eilen. Kävin hoitamassa aamuaerobinen Gymillä klo 05, eli heräsin 04.30, heitin pillerit, vesi ja musta kahvi naamaan, heitin treenikengät laukkuun ja lähdin likkeelle. Perillä huomasin että olin ottanut mukaan kaksi oikean jalan lenkkareita... E auttanut kun rampata juoksumatolla sitä ylämäkikävelyä sukkasilla. Se oli liukasta :) Odotan kauhulla sitä millainen herneaivo tulen olemaan dieetillä jos meno on tällainen jo nyt.

Tänään olen pakkanut, tehnyt eväitä, punninut jauheita ja ostanut ihan hitosti banaaneja. Kolme päivää + viisi treeniä vaatii aika paljon tavaraa + etukäteisuunnittelua. Onneksi olen konkkari siinä :)


KÄSIN pestyt treenivaatteet kuivumassa

Puoliksi pakattu laukku

Mömmöjä....
Olen muuten nähnyt unta jo pari yötä siitä että olen kovassa kiirreessä pakanut eväitä leirille... Viikonloppunahan näin unta että olin leirillä ilman eväitä ja palautusjuomia. On se stressaava tämä touhu :D

Ei tässä muuta. Päivitän taas kun tulen kotiin, eli sunnuntaina illalla  tai maanantaina. Luulen että olen niin poikki sunnuntaina + tulen kotiin niin myöhään etten jaksa tehdä muuta kun kaatua sänkyyn, joten maanantai on todennäköisempi. HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ja TREENATKAA KOVAA!!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli huippu kivaa ja tyttö on ihan tööt :D

   Poista
 2. Mä niin tykkään sun blogista, vaikka omat tavoitteet onkin ihan muualla. Fitfarmin opeilla kuitenkin meikäkin nykyään, tavoitteena laihduttaa 15-20 kg. Jiihaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIvaa kuulla Katri :D Oletko nyt sama KAtri K josta kysyin aikaisemmin Fastin sivuilla ;)? Mullakin on pian tavoitteena tiputtaa 15-20 kg joten maaliskuusta lähtien olaan samassa pulkassa :) Tsemppiä rasvanpolttoon!!!

   Poista
  2. Sain Emmaltakin mailia tänään! Tsemppiä läskitalkoisiin :D Meitsi kannustaa kybällä :D!!!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.