Sidor

1.1.2013

Ennätyspienet painot ja tyttö tärisi kun sauvasekoitin...

Oli todella hiljaista salilla tänään klo 8 aamulla... ihme juttu, mistäköhän se johtuu ;)? Sain kontata pitkin lattiaa rauhassa. Tein painoennätys hackissa tänään, käytössä oli ennätyspienet painot. Käytin vielä loppusyksyllä 50kg painot + kelkka, sen jälkeen olen käyttänyt 30 kg... ja tänään 20 kg oli liikaa jo ekassa sarjassa joten joudun pudottamaan sitä 10 kiloon... Veikkaan että tekniikka on parantunut. Olen myös muuttanut jalkojen asentoa ja tehnyt homma vaikeammaksi itselleni. Tärisin kun joku sauvasekoitin noilla painoilla ja tiukkaa teki + polte etureisissä oli ihan kiitettävä ;)

Opin Ramilta viime viikolla tekemään SJMV jalat leveässä asennossa ja kantapäätkäännetty sisäänpäin
Näin  \         / olen aikaisemmin pitänyt jalat näin | | Vaihtelu virkistää :) ja perse oli tulessa!

Askelkävelyn jälkeen jäin makaamaan lattialle... Keräsin voimia ja vedin vielä pohkeet kolme sarjaa hackissa ja kolme sarjaa istuen + triplasarjana hackissa -> istuen -> seisten omalla painolla loppuun asti.

Olo oli tämä treenin jälkeenEn tiedä jos reisiin on tullut lihasta, tuntuu siltä ettei sinne ikinä tulee mitään mutta hartioihin on ainakin tullut jotain koska syksyllä ostettu kasvuvarahuppari alkaa kiristämään hartioista  \o/
 Treenikassi näytti tältä tänään: treenikengät, vyö, treenivihko, vetoremmit ja 1,5 litran "mehu"pullo, eli sitä anabolista kiljua ;) Laukusta puuttuu sheikki ja banaani, vedin niitä samalla kun otin kuvan.
Lihastalkot jatkuvat heti huomenna apinaraivolla olkapääreenillä. Nyt on taas kokonainen vuosi edessä oppia vetämään vielä tehokkaampia treenejä ja kehittyä niin paljon kun ikinä pystyy, eli kaikki voimavarat peliin :D!!

Näin muuten painajainen yöllä... olin Milosin treenileirillä täällä Turussa Gymillä ja olin unohtanut kaikki palarit + eväät kotiin. Onneksi heräsin! Ajattelin lukea lisää ihmisen anatomia ja fysiologia tänään, se on meinaa hiton mieleenkintoista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.