Sidor

20.1.2013

Pt-päivän antimia

Heip ja terkkuja Tampereelta :D! Olin siellä teamin pt-päivillä treenaamassa ja kimppaposeeraamassa Monan kanssa. Meitä fit.fys. tyttöjä on todella vähän suhteessa bodyfitness- tai bikinifitnesstyttöihin joten on aika haastavaa saada aikaiseksi kimppaposeraustreenejä, varsinkin kun kaikki asuvat eri paikkaukunnilla... No, onneksi saatiin järjestetty kimppaposeraustreeni eilen :) Sain hyvää palautetta siitä, että asennot tulevat itsestään ja luonnollisesti + siitä, että muistin hymyillä. Sain myös uusi kutsumanimi "lentoalus", johtuen selästäni... Paljon on myös kehitettävä. Lupaan ja vannon itselleni että jatkossa muistan AINA pitää peukalot yhdessä muiden sormien kanssa! Luvassa on siis lisää harjoittelua.


Pääsin vihdoinkin treenaamaan jalkoja pt-päivillä :D Jalkaryhmä jaettiin etureisi- ja takareisipareihin, me treenatttin Hannan kanssa etureiskoja hyvällä tahdilla tunnin verran. Atte oli mukana koko treenin aikana auttamassa pakkotoistoissa :) Ihan mahtavaa!! Siihen menikin niin paljon aikaa että takareidet jäi tekemättä. Ihan hyvä näin, veikkaan että toinen tunti ei olisi ollut niin tehokas. 

Hyvää sunnuntai teille! Minä menen pian Gym2000:iin trenaamaan selkä ja hauis :D

6 kommenttia:

 1. Nin Dea, tuo rintaposehan ei oo nuin fitnessfysiikassa...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku pitää huolen näistä minun sekoiluista :D!!

   Poista
  2. Dea, eikö tuo ollu sillä leirillä otettu? :)

   Poista
 2. Miksi muuten fitnessfysiikka eikä bodyfitness tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma tavoite on kisata keharissa mutta siihen vaaditaan jo niin paljon lihasmassaa ja jostain on aloitettava :) bf ei ole ihan minun juttuni ;) + valkun mielestä olen jo liian iso siihen...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.