Sidor

7.1.2013

Viikonlopun treenileiri

Ihana treeniviikonloppu Tampereella takana Milos Sarcevin treenileirillä parhaassa seurassa :D Paljon uutta tuli opittu ja ihan hitosti tuli treenattu. Viisi astetta kovempaa salitreeniä kahdessa vuorokaudessa ja siihen väliin kolme luentoa... Miten tämän jälkeen pysty palamaan normaaliin arkeen... Nyt ei tekee mieli muuta kun reenata lisää!!!

Meitä oli noin 15 osallistujaa ja treenattiin kolmessa noin viiden hengen ryhmissä. Kaikki reenit oli ylläri-ylläri, giant setejä :) Liikkeitä oli 10-20 per kierros, jokaisessa treenissä noin kolme kierrosta ja hiukan erilaisia liikkeitä jokaisessa kierroksessa. Treenit kestivät about 2h / treeni joten treenattiin yhteensä noin 10 tuntia. Treenejä valvomassa, meitä piiskaamassa ja muuten auttamassa oli Milosin lisäksi Bull, Tero ja Harri lisäksi kaikki auttoivat toisiaan mahdollisuuksien mukaan pakkotoistoissa ja tekemään liikkeet oikein. 

Aloitettiin treenaamaan perjantaina illalla. Meidän ryhmä treenasi käsiä... tässä taisi olla kuusi kierrosta :) Treeni meni hyvin perille. Oltiin valmiita klo 21 jälkeen ja lähdin salilta hotelliin syömään + nukkumaan. Nukkuminen oli mitä oli koska kropassa oli A) niin paljon maitohappoa että oksetti b) vatsa oli todella täynnä koska heitin ruoka nassuun mahdollisimman kovalla vauhdilla jotta pääsisin nukkuman mahdollisimman pian c) Kädet polttivat ihan hitosti koko yön :D d) jännitin seuraavan aamun jalkatreeniä....

Treffaattiin lauantaina WFC:llä (salilla) 7.30 ja treenattiin 8 ja 10 välisenä aikana, eli käytössämme privaatti oli sali koska WFC avaa vasta klo 10 :D Meidän ryhmällä oli vuorossa jalat Bulin turvallisessa valvonnassa. Sekin treeni meni jostain ihme syystä hyvin periille ;) Vedettiin kyykkyjä eri jalka-asennoilla, hakkia kaikista suunnista, prässiä, SJMV, vaakaprässiä, erilaisia askelkävelyjä, koukistus maaten ja istuen, ojennus ja paljon muuta eri kulmista eri tyylillä. Naisilla oli kunnia saada kaksi jalkatreeniä joten tämä oli osa 1/2. Tässä tuli opittua ainakin miljoona uutta liikettä :) 

Jalkatreenin jälkeen Milos "luennoi" meille aiheista "training principles" ja "nutrition/supplements", aiheita jotka kiinnostavat minua. Sain hyviä ja kattavia vastauksia kysymyksiini.

Päivän toiset treenit alkoivat kuudelta ja väännettiin olkapäitä ainakin kahdeksaan asti... tai olisiko ollut puoli yhdeksään asti :) Minulla oli vaikeuksia nosta juomapullo suuhun jo ekan kierroksen jälkeen joten voitte kuvitella miten hyvin homma onnistui treenin lopussa... Tässäkin tehtiin kymmeniä uusia liikkeitä ja liikekombinaatioita että huh-huh!! Ihan hullua touhua :D Oma sali käytössä taas.

Sunnuntaina jatkettiin treenaamaan tuttuun aikaan eli treffit 7.30 ja treenit 8 ja 10 välisenä aikana. Meidän ryhmä sai kunnon selkäsauna. Liikkeistä ei tässäkään treenissä ollut pulaa ja olo oli kaikki muuta kun vahva siinä vaiheessa kun piti tehdä maastavetoja 16 muun selkäliikeputkeen jälkeen josta jokainen viety ihan loppuun asti, ja ylikin :D

Seuraava treeni alkoi jo kolmelta joten palautumisaika näiden välillä oli lyhyempi kuin lauantaina. Milos luennoi "competition preparationista" tässä välissä ja ehdin jopa ottaa pienet päikkärit WFC:n pukuhuoneessa pyyhe tyynynä. 

Meidän ryhmällä oli kunnon persetreeni loppuun, eli kaksi tuntia niitä kyykkyjä, askelkävelyjä, SJMV ja persepuristusliikkeitä. Olisi kannattanut ottaa enemmän suola mukaan koska joudun vetämään sitä teelusikalla sekä ennen treeniä ja sen aikana jotta olo parantuisi. Hikoilun määrä oli ihan järjetön viikonlopun aikana ja vaikka minulla on treenijuomat kunnossa niin olisin pitänyt ymmärtää lisätä suolamäärä viikonlopun aikana. Onneksi olo helpotti heti parin suolashotin jälkeen ja sain vedetty hyvän peffareenin! 

Kun pääsin kotiin illalla onnistuin kerämään viimeiset voimat ja kaaduin sänkyyn, pää täynnä uutta tietoa ja kroppa hyvin hakattuna. Nyt tekee ihan oikeasti mieli treenata pari kertaa päivässä... vaikka aluksi viikonloppusin... :D Huomasin kyllä että kunnon lepo treenien välillä on välttämätöntä ja ruokavalio pitää todellakin olla kunnossa jos meinaa vetää pari reeniä päivässä. Haaveilen siitä että minulla olisi mahdollisuus treenata kahdesti päivässä, levätä siinä välissä ja keskittyä vain ja ainoastaan treenaamiseen! Miten hitossa saisin asiat järjestetty näin... :D Niin juu, haluan oppia vielä lisää! Koko aamu tänään menin siihen että googletin ja tarkistin aineita ja asioita joista Milos kertoi. Aina kun opin jotain uutta kiinnostavaa treeneihin liittyvää niin minulla on kova hinku itse perehtyä aiheeseen ja lukea siitä lisää jolloin yleensä herää tuhat uutta kysymystä... Joten kysymyslistani lyhensi hetkellisesti viikonlopun aikana mutta se on aivan varmasti yhtä pitkä taas parin päivän sisällä :)


Söin pari banaania viikonlopun aikana....


VälipalaKuva Milos Campin jengistä juuri ennen viimeinen treeni

Tänään olen levänyt. Viime viikolla tuli tehty 7 treeniä josta 3 jalkatreeniä. Treenit jatkuvat huomenna :) vuorossa on selkä ja hauis... TUSKIN MALTAN ODOTTAA :D!

Niin juu... aamupaino oli aika raju tänään aamulla, +2,5kg.... miten niin että kova treeni kerää nestettä :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.