Sidor

7.12.2012

Yhteistyö Sporttimekan kanssa

Heip! Kerroin teille aikaisemmin että olen lähdössä Hämeenlinnaan treeniasioissa. Kävin siellä eilen treffaamassa Toni Rämöä Sporttimekalta http://www.sporttimekka.fi/index.php lopputuloksena sopimus yhteistyöstä :D!!! 


Tämä on ihan huippu juttu! Sporttimekka on Scitec Nutritionen virallinen maahantuoja ja kuten olen kertonut teille niin olen Scitecin suuri ystävä. Scitecillä on todella laaja valikoima huippulaadukkaita ja hyvänmakuisia tuotteita urheilijoille. Itse olen esimerkiksi käyttänyt paljon Super 7 -niminen protskusekoitus jossa on seitsemän eri protskulähdettä joten aminohappokoostumus on erinomainen. Superseiska sisältää myös ruuansulatusta edistäviä entzyymejä eikä ollenkaan aspartamia http://www.sporttimekka.fi/scitec-super7-1300-p-813.htmlHeillä on myös muita laadukkaita merkkejä kuten esimerkiksi Vida, Full Force, PharmaFirst ja Optimum Nutrition. Uskallan myös väittää että Sporttimekan hintataso mielyttää ;) Kannattaa käydää tsekkaamassa heidän sivuja http://www.sporttimekka.fi/index.php 

Minun piti ottaa teille kuvia ihanista lisäravinnehyllyistä mutta kameran akku loppui kahden kuvan jälkeen... :( No, sain kuitenkin otettu kaksi hyvää kuvaa lisäravinnetaivaasta :DSieltä voi käydä hakemassa lisäravinteita, luontaistuotteita ja muuta liikunta-alaan liittyvää eli todella kätevää jos asuu lähistöllä! Osoite on Puusepänkatu 5 Hämeenlinnassa. Löydätte aukioloajat ja muut tarvittavat tiedot Sporttimekan kotisivuilta. Muuten voi tietenkin tilata tuotteita netistäkin ;)

Toinen syy miksi kannatta lähteä ajamaan Hämeenlinnaan on se, että noutovarastoon yhteydessä on KUNTOSALI! Kävin katsastamassa sitäkin ja sieltä löytyi kaikki tarvittavaa. Sali on vielä hiukan työn alla mutta kun laajennus on pulkassa niin tilaa on kuulema 300m2! Miettikää, 300m2 tilaa treenata :D!!!

En muuten ole onnistunut pitämään lupauksen olla pyöräilemättä... Pitää ainakin vaihtaa nastarenkaisiiinjotta todennäköisyys lentää pienenee edes hiukan. Se siitä. Palataan huomenna :) Nyt minun pitää opiskellakin...

Niin juu, sitäkin piti vinkata teille, toinen kestosuosikki Scitecillä on Multipro, ammattitason vitamiini- ja mineraalisekoitus http://www.sporttimekka.fi/scitec-multi-pro-pacs-p-809.html joka on pakattu kuuden tabun ja kapselin annoksiin. Ihan hiton kätevää esim matkoilla tai kun on kiirettä aamulla :)

Noniin! Jospa minä nyt pääsisin pänttäämään ranskan kielioppia... Intoa täynnä :#

2 kommenttia:

  1. Wau Dea! Ihan loistavan yhteistyökumppanin olet saanut, onnea!! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.