Sidor

14.12.2012

Kouluhommia, treeniä ja melkein JOULULOMAA

Huhhuh! Nyt olisi kaikki kouluhommat pulkassa enkä tarvitse kun odottaa tuloksia. Voisi melkein sanoa että Dealla on JOULULOMAA, jollei työ lasketa. Ensi viikolla saan myös selvyyttä ensi vuoden työkuvioihin, eli jatkaanko nykyisessa työpaikassa. Pakko sanoa että kokopäivätyö + opiskelu + kisoihin tähtäävä treeni vaati minun tapauksessa paljon suunnittelua eikä jäljelle jää kovin paljon aikaa muuhun elämään. Jäin miettimään tätä eilen viimeisen tentin jälkeen kun istuin odottamassa hierontaa, oli hiukan tyhjää aikaa siinä välissä.

Aikatauluni näytti tältä keskiviikkona

05.00 herätys
05.00-07.30 aamupala, venyttelyä, eväiden punnitseminen ja ranskan kielen aineen loppuun kirjoittaminen + sisään jättäminen
7.45-15.15 töissä
15.30-17.00 treeniä
17.30 ruoka + suihku
18.00-20.00 tenttiin lukeminen
20.00 iltapala, venyttelyää ja nukkumaan

Ja torstaina

05.00 herätys
05.00-07.30 aamupala, venyttelyä, eväiden punnitseminen ja tenttiin lukeminen 
7.45-12.45 töissä (olen tehnyt ylitöitä jotta saan hoidettua kouluhommat lähtemällä aikaisemmin joskus)
13.00 -14.30 tentti
14.30 välipala ja sähköpostien kirjoittaminen
15.15-16.15 hieronta
17.00 ruoka
17.30-20.00 kauppaan ruokaostoksille, treenivaatteiden pesu, eväiden teko
20.00 iltapala, venyttelyää ja nukkumaan

Jotenkin olen niin tottunut siihen että viikot menee tiukalla aikataululla enkä oikeastaan koe että elämäni olisi kovin aikataulutettu vaikka se oikeastaan on sitä. Kaikki menee rutiinilla ja olen nykyään niin stressitön kun ihminen voi olla. Stressitön ja onnellinen :D Olen nykyään erikoistunut päikkäreihin ja heitän pää tyynylle aina kun on mahdollisa ja viikonloppusin saatan tehdä sitä jopa useampia kertoja päivässä. Selvä todiste tästä stressittömyydestä on se että olen alkanut saamaan säännöllisiä kuukautisia. Keho toimii ja on balansissa. Minullahan on ollut ongelmia kuukautisten kanssa 14 vuotiasta saakka johtuen monista tekijöistä m.m. jatkuvaa stressiä keholle+pääkopalle treenien ja opintojen muodossa. No, nyt homma pelaa ja kroppa voi hyvin vaikka hommia on paljon! Suuri stressinpoistaja on ehdottomasti ollut valmentajan hankkiminen. Pää lepää koska joku muu suunnittelee treenihommat jolloin minä voin keskittyä treenaamiseen + uusien treeniasioiden oppimiseen. Keho voi paremmin koska treeni, ravinto, lepo ja lihashuolto on huomioitu. Olen todellakin vakuuttunut siitä että menkat ovat merkki siitä että hommat on jollain tasolla balansissa vaikka joskus (lue aina) tekisi mieli heittää niitä alimpaan helvettiin... Nyt pitää todellakin pyytää Jarilta uusi hullu treeniohjelma jotta kroppa saa kunnon shockia ja menkat häviää hetkeksi :D Tai sitten yritän nauttia siitä että kroppa toimii, kain ne loppuvat viimeistään kisadieetillä ;)

Nyt REENIASIOIHIN!! Tulin äsken kotiin jalkatreenistä ja pakko taas todeta että minä RAKASTAN niitä! Jalkatreeneissä tuntee aina olevanssa maksimaalisesti elossa :) Olin ihan täpinöissä onnesta kun jalat tärisivät jo ekan kyykkysarjan puolessa välissä ja silloin oli vielä kaikki herkut edessä :D Kyllä naama oli taas täynnä vedenkestävää ripsiväriä treenin jälkeen...  

Lopuksi pieni huumoripläjäys tai oikestan esimerkki siitä että joskus tekee hyvää hiukan pohtia näitä syy-seuraus asioita... Olkapää- ja polvivammojen (lue leikkaus) lisäksi pelkään rintasyöpää. Olen muutaman viikon aikana miettinyt, että pitäisi varmasti mennä johonkin tutkimukseen koska 1) tissit sattuvat säännöllisesti ja ovat kosketusarat 2) niihin on ilmestynyt jotain ihme möykköjä, varsinkin kun käsiä jännitetään. Tajusin pari päivää sitten että hmmm.... olisko 1) ja 2) jotain tekemistä RINTATREENIEN kanssa... Ei hitto että olen pölö!!! Aina ei pätki ;) 

Jepulis! Huomenna on Tamperereissu :) Ihan parasta! Viikonloppu ilman kuoluhommia, eli vain treeniä, treeniä, treeniä ja niin paljon päikkäreitä kun pystyn tunkemaan treenien väliin :D SWEEET!!4 kommenttia:

 1. Hej Dea! Grattis till regelbunden mens! Nu när du har det så kan du ju om du är lite rädd för bröstcancer göra en såndär självtest en dag efter sista mensen \o/ http://www.cancerfonden.se/sv/cancer/Forebygga-och-risker/Tidig-upptackt/Lar-kanna-dina-brost/

  ..och sen måste jag ju ta tillfället i akt att göra reklam för menskopp! (kuukuppi.fi) Jag tycker mig ha läst någon gång att det är många som tränar mycket som använder menskopp. Kan köpas på de flesta apotek.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Igrid!!! Jag är med på allt UTOM menskopp :D Ska gå definitivt gå och göra självtesten trots att mina symptom den här gången nog beror på lyckad bröstträning ;) Tror att jag är för gammalmodig för menskoppar, konservativ eller mesig...

   Poista
 2. Dom säger där på hemsidan att man sparar 300 €/år. Tänk; 300 € mer till träning :) (övertalning, övertalning..). Nä men jag förstår nog att alla inte är så bekväma med det.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deas kalkyl: 3 €/menstruatin x max 12 st/år = 36 € - menskopp 30 € = 6 € inbesparing per år... Jag håller mej definitivt till tamponger :)!!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.