Sidor

4.12.2012

Sitä ja tätä

Tällä duracell pupulla on ollut hiukan veto poissa viime jalkatreenin jälkeen... tai johtuisko se tosta yhtäkkisestä talvesta tai kipeästä kurkusta... Olo oli ihan jees sunnuntaina kun heräsin. Lukuunottamatta että PERSE OLI IHAN JÄÄTÄVÄN KIPEÄ!!! Kävin aamulla reenaamassa, opiskelin ja fiilistelin sitä että perse oli kipeä treenistä loput päivästä :D Perus sunnuntaimeininki. Heräsin maanantaina aamulla siihen että kurkku oli kipeä ja kun nousin sängystä huomasin että myös jalat oli kipeitä, todella kipeitä \o/.  No, jätin suunniteltu aamuaerobinen väliin ja aloitin tankkaamaan hitosti C:tä ja L-glutamiinä + vettä ja panostin venyttelyyn. Venyttelyni oli aluksi sitä että yritin päästä alas polvilleeni istumaan mutta jalat sattuivat niin paljon että alasmeno kesti pari minuuttia samalla kun nauroin tyytyväisenä. Ai että kun kipeät jalat ja pingviinikävely tuottaa onnellisuutta minussa! Maanatai olikin lepopäivä joten otin todella iisisti, kävin töissä ja jatkoin tankkamaan C:tä, L-glutamiinä + vettä + yritin venytellä tehokkaasti. Onnistuin päsemään eroon kurkkupöpöstä mutta jalat ovat edelleen :D kipeitä.

Olen vapaa töistä tänään joten lähdin heti aamulla Gymiin laittamaan tissit + ojentajat tuleen. Treeni taisi mennä aika perille rintaosastoon kosak yritin tehdä punnerruksia polvet maassa lopuksi enkä päässyt ylös kun kolme kertaa... Ojentajatkin otti vastaan treeniä hyvin ja pumppi oli melkoinen. 

Olen tänään myös panostanut työnhakuun. Soppari loppuu vuoden vaihteessa joten hain ensisijaisesti jatkoa samaan paikkaan ensi vuodeksi, eli Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen. Mutta... homma lähti hiukan käsistä ja lähetin pari hakemusta myös Pirkanmaan suuntaan... Olisi meinaa hyvä sijainti suhteessa Wolfiin ja juna-asemaan :D Nyt pidetään peukkuja etten saa sitä paikkaa ja että saan jatkaa täällä Turussa ja etten joudu muuttamaan Tampereelle, se olis meinaa ihan kamalaa :D!!! Kohtalo saa päättää missä olen ensi vuonna + se että pääsenkö läpi siitä oikeushissan tentissä, eli saanko kandipaperit käteen. Jos tentti on mennyt läpi jään 100% varmuudella Turkuun jatkamaan opintoja heti enkä lähde Manseen leikkimään vuodeksi.

Aiheesta toiseen niin oletteko maistaneet Fastin protsku puddingia http://www.pudding.fi/? Ostin sitä nyt lauantaina Body Actionilta ja jumankekkere se on HYVÄÄ!!! Olen kyllä aikasemminkin syönyt vastaavia tuotteita m.m. Eiseltin slow protsku ja Fitnesstukun kaseiinipohjainen protsku mutta pudding vei sydämeni. Olen nyt vetänyt suklaapuddingia banaanin ja pähkinöiden kera :P Lupaan ja vannon että otan siitä kuvan pian ja näytän teille! Olisin muuten ottanut jo mutta kun en malta olla syömättä sitä puddingia siihen asti että saisin kuva otettu... 

Treenasin taas aamulla poseramista ja line-up asentoja. Pitäisi kyllä hankki hiukan parempi ja isompi peili jotta näskisin paremmin mitä touhun. Parasta olisi jos olisi kaksi peiliä vastakkain niin näkisi omat takaposetkin. Heitin villiksi ja kokeilin bikini fitneksen posejakin. Ei ollut ihan mun juttu (ylläriylläri) mutta tuli sekin kokeiltu. Tässä hiukan kuvamatskuja siitä ;) 

4 kommenttia:

 1. Ompas neidillä hyvät pakarat ;)

  Jonna1983

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Heh! Piristystä tähän talvipimeyteen...

   Poista
 2. Wau, mikä beba! Tänne kans tommonen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura :D! Laitan sulle postilla tulemaan ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.