Sidor

16.12.2012

Tamperereissu

Terkkuja Turun Gymin pukkarilta! Otin hiukan pullistelukuvia tai "kuntokuvia" kun en saanut aikaiseksi ottaa treenikuvia :D
Selkäkuva ei mennyt ihan nappiin... Hyvä kun osuin edes puolet peilistä :D


 Tarkoitus oli ottaa kuva ojentajasta mutta nyt alkaa olla niin paljon läskiä sen päällä ettei mitään näy... tai sitten siellä ei ole mitään!!!


Olin eilen Tampereella treffaamassa valmentajani, treenamassa selkää Teron komennossa ja  kuvaamassa Maaritin posetreeni.

Jarin tuomio oli: lihaa on tullut hyvin lisää eli kehitys on havaittavissa ja näkyy myös että olen harjoitellut poserausta :D JEEE!!! Homma menee eteenpäin! Treenijuomat muuttuivat suurilta osin ja sain hiukan lisää aamupalaa (5g...) Muutettiin treenijuomat niin että saan kaikki mitä tarvitsen Sporttimekalta. Uusi tuttavuus on Scitec Nutritionin Whey Isolate, odotan innolla että pääseen vetämään sitä aamulla, välipalana ja treenin jälkeen :P 


Piristää kyllä ihan pirusti kulla että kehitys menee oikeaan suuntaan ja nimenomaan Jarilta! Nyt minulla on taas niin paljon treeni-intoa että räjähdän :) Tai ainakin melkein. Kysyin välidieetin pituudesta. Suunnitelma on noin 18 viikko eli lyhyempi kun luulin. Laskin että jos aloitetaan maaliskuussa niin homma pitäisi olla pulkassa noin heinäkuun lopussa noilla viikoilla. Just sopiva aika olla dieetillä :) Hitto että odotan sitä!! Sain myös selvyyttä muihin asioihin joita olen pohtinut viime aikoina.

Treenistä sen verran että sain vetää maasta aika reippaasti, tehdä loputtomia supersarjoja ja ihania giantsettejä. Treeni meni hyvin perille ja päätettiin milloin otetaan uusiksi :) On tämä niin kiva!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.