Sidor

23.12.2012

Varhainen joulutreeni, rinta, ojentajat, vatsa + poserausta

Hyvää huomenta! Olen innostunut ihan täysillä sarjojen nauhoittamisesta :) Kävin tänään aamulla vetämässä viimeinen treeni ennen joulua. Ihme juttu että Gymillä oli todella rauhallista klo 7 aamulla päivä ennen jouluaattoa ;) Ohjelmassa oli rinta, ojentajat ja vatsa. 

Rintatreeni alkoi vinopenkillä. Tykkään tehdä sitä smithissä koska siellä voi tehdä sarjat failureen ilman että tarvitsee pelkää että jää tangon alle. Otin ensimmäinen sarja siitä nauhalle:Ojentajille tein ranskista sekä maaten että istuen ja push downia. 


Vatsalle hyväksi todettu yhdistelmä superina:
- vatsarutistus maaten penkillä (yläselkä penkin ulkopuolella)
- jalkojen nosto maanten penkillä (jalat ja perse penkin ulkopuolella)

Lopuksi vielä vatsarutistuksia Gymin vatsalaitteessa lyhyllä palautuksilla ja viimeinen sarja kolmella pudotuksilla + pari rest pausia lopussa.

Tässä vielä pätkä treenin jälkeisestä poserausharjoituksesta. Kameran akku loppui neljäsosakäännösten jälkeen... Shit happens ;)


Meitsi viettää jolu Nauvossa perheen kanssa. Äiti ilmoitti eilen että hän on ostanut minulle lavan rahkaa ja hitosti banaaneja jouluruokaksi sekä tuonut keittiövaaka kotiin <3 Perhe on paras!!! Ajattelin nauttia aamulenkeistä nyt pari päivää ja levätä kunnolla. Mukana on se ihmisen anatomia ja fysiologia kirja josta kirjoitin aikaisemmin, joululuettavaa :D

Syökää fiksusti ja muistakaa ettei ruoka loppuu syömällä edes jouluna ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.