Sidor

29.12.2012

Treenejä, lepopäivä ja perjantaipullo

Tämä viikko on sujunut todella leppoisasti :) vain kaksi työpäivää. Kävin torstaina jumppaamassa olkapäitä ja syviä vatsalihaksia. Tietenkin onnistuin unohtamaan treeniliivit kotiin ja olin jo vetänyt latausjuoma niin oli liian myöhäistä lähteä kotiin hakemaan niitä (asun ihan Gym 2000:in vieressä). Ratkaisin ongelman treenaamalla rintsikoissa (ja tietty toppi päällä;)). Hävetti kyllä kuitenkin koska päällä oli jotain punaisia pitsiliivejä mitä ei ole kovin katu-uskottavaa... No, vedin treeni läpi apinaraivolla enkä enää jaksanut miettiä sitä katu-uskottavuutta, luulen oikeastaan että se peli on menetetty jo kauan sitten :D Salilla on tullut tehty niin paljon noloja juttuja ettei tämä pitäisi tuntua missään. Minulla on esimerkiksi viime aikoina ollut taipumus jäädä jalkaprässin alle. Se on pelottava tilanne kun makaat siinä kelkan alla etkä pääse mihinkään. Siinä tilanteessa ei auta kun huutaa apua ja toivoa että joku tulisi auttamaan... ;)

Pyhitin perjantai levolle ja perjantaipullolle :PSain lievän shockin kun kävin puntarilla perjantaina aamulla... paino näytti 83,7kg... 15.12 se oli 81,5 kg, eli kaksi kiloa kahdessa viikossa... Kyllä tämä tyttö jo haaveilee dieetistä! Enää on kaksi kuukautta siihen ja jos homma jatkuu samalla vauhdilla niin en uskalla ajatella mitä painan kun dieetti alkaa :# Olen tähän asti laskenut että painan 85kg kun dieetti alka mutta olen jo nyt melko varma siitä että puntari tulee näyttämään jotain ihan muuta...

Tänäänkin (lauantai) on mennyt levon merkeissä, paitsi että kävin treenaamassa selkä ja hauikset aamulla ;) Se on ihan parasta kun saa mennä treenaamaan aamulla ja sitten nukkua päikkäreitä + syödä loput päivästä :) Olen nukkunut kolme päikkäreitä tänään. Lihas kasvaa ja keho pääsee heti palautumaan. Treeni sujui hyvin ja sain kommentti siitä että vedän "jäätäviä sarjoja" :) Siihen on vielä matkaa mutta yritys on kova. Huomenna on luvassa treeni Ramin kanssa :D!! Hurraa!!! 

Katsoin äsken Marko Savolaisen videoblogia ja hän antoi helpon ohjeen miten päättää jos teke jotain tai ei. Jos se edistää lihaskasvua, teet sen, jos se ei edistä, jätät tekemättä. Itse olen toiminut tämän kaavan mukaan jo pidemmän ajan ilman että olen konkretisoinut sitä näin hyvin. Olen lähinä pyrkinyt tekemään kaikki mitä tukee lihaskasvua ja kehitystä omien mahdollisuuksien mukaan (lue taloudelliset rajoitteet) ja jättää tekemättä sen mitä ei tue tätä. Elämä on hyvin helppo näin, ei tarvitse pohtia turhan paljon mitä tekee :)

Hyviä reenejä teille ja muistakaa levätä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.