Sidor

26.12.2012

Joulu on ohi ja pian on tammikuu...

Jaahas, joulu on ohi ja nyt on vähemmän kun viikko aikaa nauttia siitä että saleissa on tilaa treenata. Pian alkaa tammikuun saliruuhka jolloin ne jotka eivät yleensä treenaavat säännöllisesti aloittavat into piukeena nostamaan rautaa ja polttamaan rasvaa :( blääh! Hieno asia että ihmiset aloittavat kuntoilemaan ja tuovat rahaa saleille mutta tämä yhtäkkinen piikki vaikuttaa valitettavasti negativisesti treeneihin koska salilla on ainakin kuukauden aikana älytön ruuhka jolloin treenaminen tehokkaasti ilman turhia taukoja hankaloituu... Ehkä tilanne on eri tänä vuonna... :)? Pitäisi suhtautua positiivisesti tähän ilmiöön ja ajatella sitä miten hienoa on että ne jotka eivät muuten harrastavat liikuntaa tekevät edes jotakin tammikuun aikana ja sitä että he tuovat rahaa saleihin mitä mahdollistaa esimerkiksi uusien laitteiden hankinta. Miksen onnistu kääntämään tämä asia positiiviseski asiaksi?!? Nyt pitää skarpata muuten homma menee liian rankaksi. Negatiivinen ajattelu tekee elämästä raskasta ja se vasta pahentaa tilannetta joten nyt jos joskus kannattaa suhtautua todella positiivisesti tammikuun saliruuhkaan :D! Onneksi tilanne helpottuu jo muutaman viikon jälkeen ja onnksi minulla on vielä muutamia päiviä aikaa keksiä jotain positiivista tästä ;)

Joulu meni muuten kivasti, rennosti ja normi ruokavaliolla. Sain siskolta uudet vetoremmit ja pähkinöitä joulahjaksi :D Vanhat remmit ovat ollut mukana pelissä jo 1,5 vuoden akana joten oli jo korkea aika vaihtaa niitä. Ihan paras joululahja :D!! Lisäksi sain siskoltani aamulenkkiseuraa kahtena päivänä. Olttin jopa jouluaattona ulkona klo 05.00 lumimyrskyssä peltojen keskellä otsalamppujen kanssa (Nauvossa ei ole katuvaloja joten ulkona on hyvin pimeä tähän aikaan aamulla). Siskoni laittoi herätyskello soimaan klo 04.30 molemmat aamut päästääkseen mukaan ulos ramppaamaan tämän sekopään kanssa... Arvostan suuresti! 

Uudet ja vanhat vetoremmit
Toinen huippu joululahja sain mummiltani. Oltiin hänen luona vanhainkodissa tiistaina ja mummi totesi siskolleni että hän (mummi) ja äiti ovat saman näköisiä mutta kummallakaan heistä ei ole samanlainen pylly kuten Dealla ja osoitti persettäni :D 

Palasin tänään treeniarkeen kahden lepopäivän jälkeen, tarkoitus oli kyllä huilata hiukan kauemmin mutta menin varamaan treeni Ramilta Tapaninpäivän aamuksi joten oli "pakko" mennä reenaamaan...  Rami antoi jaloille kyytiä. Treeni meni hyvin perille ja reidet polttivat voimakkasti vielä 3,5 tuntia itse treenin jälkeen :) Ihan parasta!! Loput päivästä on mennyt nukkumiseen, syömiseen, venyttelemiseen ja treenivideoiden töllöttämiseen. Enemmän näitä päiviä kiitos! 

Tonnikalasalaatti vaihtui tänään savustettuun lammaslihaasalaattiin :P SLURPS!!

Dean pikaruoka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.