Sidor

5.12.2012

Olkapääjumppa, sotkuinen keittiö ja lepopäivä

Jee!! Mahtava olkapäätreeni takana. Hurja polte. Olen alkanut lyhentää palautumisajat sarjojen välissä ja yritän runtata treenit läpi kovemmalla tempolla. Vähän lisää haastetta kropalle :) Pyrin tekemään kaikki liikkeet niin että ne olisivat mahdollisimman rankkoja treenattavalle lihakselle. Onnistuin hyvin siinä tänään koska olkapät huusivat hoosiannaa :D Törmäsin myös entiseen pt:ni Juriin. Rakkaus-suhteeni salitreeniin alkoi Jurin opeilla keväällä 2011. Oli hauskaa treffata ja sain tietää että hän aikoo kisata voimannostossa keväällä! Hurjasti tsemppiä siihen!!!

Huomenna on pyhäpäivä ja ajattelin lepää. Reidet ovat vielä kosketusherkät eikä siinä olisi mitään järkeä mennä treenaamaan jalkoja. Seuraava treeni onkin jalkatreeni joten pakko on antaa niiden palautua vielä ennen kun annan heille kyytiä. Onneksi olisi muutenkin lepopäivä huomenna :) Elään siinä toivossa että ulkona olisi lämpimämpää huomenna jotta voisin tehdä aamuaerobinen ulkona. Muuten menen kyllä Gymiin hikoilemaan kävelymatolla tai crossarilla aamulla. Tarkoitus olisi pärjätä koko talvi ilman sairastumisia.

Päätin myös tänään lopettaa pyöräileminen niin kauan kun maassa on lunta ja liukasta. Kaaduin meinaa aamulla pyörällä kun olin kääntymässä työpaikan pyörävarastoon. Sain reikä housuihin, kalsareihin ja polvieen :( Onneksi ei tapahtunut mitään sen vakavampaa! Kauhuskenario on että loukkaantuisin niin etten pääsisi treenaamaan. Se jos jotain olisi ihan kamalaa! Hiukan harmittaa että housuihin tuli reikä. En omista muita housuja jotka mahtuisi päälleni enää enkä millään jaksa mennä sovittamaan uusia... Ne jäävät kuitenkin isoksi kun pääsen dieetille ja housujen sovittaminen on kamalinta mitä tiedän. Ainut kääntöpuoli lajissa onkin se että vaatekoko muuttuu koko ajan, joko kasvat tai seitten olet dieetillä. Harvemmin pysyt samankokoisena vaan tavoite on nimenomaan kehittyä johonkin suuntaan. No, aika nopeasti oppii käyttämään joustavia vatteita :)

Odotan into piukeena seuraava Tamperereissu 15.12. Silloin on luvassa kuntotsekkaus ja selkä-&hauistreeni Terolla. Muilla mummoilla on posetreenit.

Otin kuvan keittiöstäni, tai oikeastaan sen osasta. Kaappitilaa ei millään riitä lisäravinteisiin joten lattiatilakin on käytössä... Pahvikeräyksestä huomaa että minun taloudessani uppoo paljon kaurapuuroa, ohraa, rahkaa, Scitecin tuotteita ja lisäravinteita pahvilaatikoissa... Kuvasta näkyy myös sen etten priorisoi siivominen tai muuten sitä että keittiö on järjestyksessä. Tärkeämpää on se että mömmöt on lähellä kun niitä tarvitsee kuten eväslaatikot ja sheikit :DNoniin, nyt pitää lähteä kauppaan shoppailemaan kaurapuuroa, rahkaa, banaaneja ja kaalia etten tarvitse nähdä nälkää huomenna. Niin juu, lähden Hämeenlinnaan huomenna treeniasioissa \o/!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.