Sidor

22.12.2012

Treenivuosi 2012, kuvia ja ajatuksia

Nyt on pakko fiilistellä hiukan, sain tällä viikollla tietää että työt nykyisessä paikassa jatkuu kesäkuun loppuun asti \o/ Iso huokaus helpotuksesta!!! Se siitä Tampereen muutosta :( No, olen kiitollinen siitä että olen löytänyt näin anabolisen työpaikan (ei turhaa stressiä, paljon tilaisuuksia syödä ruokaa, ihania ja kannustavia työkavereita, hyvät työajat salitreeniä ajatellen ja todella joustava opiskelun kannalta :)). Moni joutuu kataboliaan töissä pelkästään stressaavan ilmapiirin tai työtahdin vuoksi puhumattakaan siitä ettei ehdi pitää ruokataukoja. Tilanne muuttuu varmasti minun tapauksessani kun valmistun ja työtehtävät muuttuvat mutta silloin pitää yrittää pitää pää kylmänä ja stressi poissa :D

Nyt on se aika vuodesta jolloin on aikaa katsoa takaisin ja pohtia sitä mitä on tapahtunut vuoden aikana.  
Minun tapauksessani vuosi 2012 on ollut hyvin treenikeskeinen. Opiskelu on saanut vähemmän huomiota verrattuna muihin vuosiin mutta toisaalta olen ollut täyspäiväisesti töissä omalla alalla ja oppinut aivan järjettömän paljon asioita mitä en olisi pystynyt oppimaan pelkästään lukemalla. Aloitin Fitfarmilla 28.1.2012, 11 kuukautta on pian pulkassa ja todella paljon enemmän edessä. Olen tällä ajalla oppinut paljon enemmän kun olisin voinut kuvitella treenaamisesta ja omasta kehostani. Olen esimerkiksi oppinut käyttämään lihaksian kun treenaan eikä pelkästään voimaa, olla välittämättä painoista ja ajatella treeni lihasten supistamisena ja venyttämisenä painojen avulla. En ole ikinä palautunut näin hyvin treeneistä vaikka treenit ovat kovempia kun aikaisemmin johtuen osittain hyvistä lisäravinteista ja ruokasta mutta myös lihashuollosta. Olen tämän vuoden aikana ymmärtänyt levon ja lihashuollon merkitys palautumisen, suorituskyvyn ja loukkaantumisriskin vähentämisen kannalta. Tämän vuoden aikana ei ole ollut pahempia rasitusvammoja tai merkkejä ylikunnosta, jopa kuukautiset on tullut takaisin joten kroppa tuntuu toimivan hyvin. Aloitin keväällä käymään säännöllisesti hieronnassa. Nykyään on jopa viikottainen vakiovuoro Veeralla :) ja huomaan hieronnan hyödyt viimeistään silloin kun joku viikko jää väliin enkä pääse hierontaan. Keho on alkanut vaatimaan säännöllistä huoltoa venyttelyn lisäksi. Lisäksi olen oppinut rentoutumaan, melkein nauttimaan lepopäivistä (palauttava viikko on vielä työn alla), lopettanut turha stressaaminen ja ottanut päikkäreitä käyttöön.

Vuoden pahin vamma oli kun löin
pikkuvarvas pakastearkkuun ....

Olen tämän vuoden aikana oppinut tuntemaan aivan ihania ihmisiä sekä uuden työn että treenin kautta :)! Meillä on hieno Fitfarmjengi Turussa "Team Turku" tai "Jannen enkelit" (nykyään sekä Jannen että Ramin enkelit). Tapana on lähteä yhdessä Tampereelle, treffata salilla ja muutenkin pitää yhteyttä. Vaikka bodylajit ovat yksilölajeja niin tuntuu todella kivalta että ympäri on saman henkisiä ihmisiä joiden kanssa voi jutella loputtomiin hauiskäännöistä ja heraproteiinista tai kisahaaveista :D Eihän kukaan muu järkevä ihminen jaksa kuunnella päivästä toiseen miten ihanaa on että jalat sattuu ihan hitosti tai pohtia poserausasentoja.

Tämän vuoden aikana alkoi myös yhteistyö Sporttimekan kanssa :D mikä mahdollistaa entistä paremmin käyttämään vain ja ainoastaan laadukkaita lisäravinteita ja sitä kautta turvata mahdollisimman optimaalinen kehitys.

Lopuksi muutamia kuvia tästä vuodesta. Toivottavasti näkyy hiukan kehitystä. Ainakin painon suhteessa on tullut kehitystä 11 kuukauden aikana, + 10 kg. Ensi vuonna mennään sitten toiseen suuntaan painon kanssa :D Tuskin maltan odottaa että treenivuosi 2013 alkaa ja sitä että pääsen oppimaan lisää koska nälkä kasvaa syödessä ja mitä enemmän oppii sitä paremmin ymmärtää miten vähän osaa!!!

Ensin muutama "pukkari"poseraus eka kevät/kesä, vimppa otettu tänään.


 

Selkäreenikuvia eka kevät ja vimppa joulukuun alussa

Pullistelukuvia treenin jälkeen kevät ja joulukuuMinä lähden nyt treenaamaan selkä ja haba. Vera hierosi selkä auki torstaina joten tuntuma tulee olemaan hyvä tänään :D Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.