Sidor

30.12.2012

Ramiraattorireeni

Nyt on vuoden vimppa reeni pulkassa, huomenna on lepopäivä. Treenivuosi 2012 päättyi Ramiraattorin vetämään rinta- & ojenatajatreeniin, 2013 alkaa omalla jalkatreenillä :)

Piristi kyllä tehdä ihan erilainen rinta- ja ojentajatreeni, tai siis omasta ohjelmasta poikkeava setti!!! Aloitettiin ristikäistaljalla maaten, eka sarja normisti + pakkotoistoineen, toka ja kolmas sarja lisäyksenä reippaat puristukset supistusvaiheessa (noin 3 sek ja yli). Sieltä vinopenkkiä pudotuksilla, lopulta ei edes 10 kg tanko noussut... Viimeisenä liikkeenä tasapenkki smithissä noin 10 toiston sarjoja + negatiiviset jokaisen sarjan loppuun. Pidän negoista ihan hulluna :) Pitäisi oppia puristamaan voimakkaammin vastaan mutta yleensä voimat on niin lopussa jo siinä vaiheessa ettei se onnistu. No, kai tämäkin on korvien välissä... Pitää parantaa tämä!!

Ojentajille triplasarjana:

- push down köydellä- ransikis vinopenkkillä taljasssa- en muista liikkeen nimi... Aloitusasento kapeapenkki kädet ylhäällä, lasku alas, tanko pään yli ja takaisin ja sieltä punnerrus ylös. IHANA TAPPOLIIKE :D!!Tein lopuksi hyväksi todettu triplasarja vatsalle:
- Gymin vatsarutistuslaite
- vatsarutistus penkillä
- jalkojen nosto penkillä

Hyvä reeni!!!

Tuli eilen levätty kunnolla, saldo oli 3xpäikkäreitä + 11 h yöunet... sweet!

Hyvää uutta vuotta ja juoka kohtuudella jos on vesilinja on mahdotonta :) Itse ajattelin kerätä voimia huomenna jalkatreeniin 1.1.2013. Juhliminen/valvominen ei oikein innosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.