Sidor

28.8.2012

Onni on sairas jalkareeni


Jos kuuluisin seurakuntaan sanoisin että, jalkatreeni on jumalan lahja naisille. Nyt totean että se on Bulin lahja naisille. Jumalååda että kyykkääminen ja muut jalkaliikkeet ovat IHANIA :D!
Kävin vetämässä läpi uuden ohjelman reisi- ja pohjetreeni ja voin totea että Bull on kehittänyt minulle ihan SAIRAS setti, ainakin jos sen vetää täysillä. Vedin täysillä ja olo onkin sen mukainen, tärisin kotimatkalla :D SWEET!!!
Kävin Gym 2000:lla ja kyykkäsin eka kerta noin neljään viikkoon yläkerran smithissä. Viime kerralla meni kaikki sarjat 50 kg:lla +tanko kyykättynä koko jalka maassa. Nyt sain ekassa sarjassa kevyesti 17 toistoa päkiöillä noilla painoilla joten lisäsin kiekkoja. Sain lisättyä 10 kg, eli tein kaikki sarjat 60 kg:lla ja päkiöillä :D KEHITYSTÄ ON TULLUT!!!! PERKELE :D Hula-hula bom-tsika-boom! Eräs rova totesi että harvoin näkee ihmisiä jotka kyykkäävät noin syvää (perse lähes maahan) ja jopa varpailla + pitkiä sarjoja. Olin vähän otettu kun tuli positiivista palautetta. Ainut oikea kyykky, prässi, hakki tehdään minun mielestäni juuri sillä perse maahan meiningillä eikä millään puolikkailla liikkeillä. Salilta haetaan kehitystä ja pulleita patteja oikeisiin paikkoihin eikä egoboosteja tai rasitusvammoja.
Homma jatkoi sitten hakilla, prässillä, SJMV:llä, reiden ojennus, reiden koukistus, askelkävelyä loppuun asti muutaman kerran ja pohkeet prässissä ja seisten.
Gym 2000 on siinä mielssä mahtava paikka että muutkin treenaavat tosissaan siellä ja saa apua pakkotoistoihin pyytämättäkin. Arvostan sitä ihan mielettömän paljon! Ainut huono juttu Gymillä on vain se että osun arkisin aina pahimpaan ruuhka-aikaan silloin kun minä pääsen töistä ja menen treenaamaan. Motivuksella on se etu ettei ikinä joudu odottamaan että joku laite vapautuu tai että on liian ahdasta esimerkiksi MAVE/kyykky-pisteessä. Ilmapiiri on vähemmän inspiroiva siellä, mutta ihan samaa kunhan pääsee treenaamaan eikä tarvitse stressata siitä että mahtuuko/pääseekö tekemään sitä mitä on suunnitellut. Tänään meni helposti kun tein suoria sarjoja. Homma olisi ihan mahdoton jos joutuis tekemään giant-settejä tohon aikaan... Toisaalta käyn suosiolla Gymillä viikonloppusin aamusin koska sinne pääsee avainkortilla mikä on huippu juttu aamuvirkeälle duracell pupulle. Tulen jatkossa tekemään kaikki jalkatreenit Gymillä koska uudessa ohjelmassa on hakk-kyykky eikä sitä laitetta ole Motivuksella. No, vaihtelu virkistää ja tänään oli kyllä todellä piristävää hullutella Gymillä. Höyrykone Dea höyrytti taas aika paljon :D
Huomenna on olkatoppauksien vuoro ja sitten on LEPOPÄIVÄ + VEERAn TEHOHIERONTA :D
Minä menen nyt suihkuun ja laittamaan hevoslinimenttiä reisiin+pohkeisiin. Toivottavasti pystyn kävelemään töihin huomenna... Muuten soitan taksille.
Treenatkaa kovaa ja fiksusti ihmiset niin tulee kehitystä :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.