Sidor

3.8.2012

Täysi vauhti päällä taas!


Noniin, nyt mennään taas täysillä salin puolella. Muutenhan koitan levätä mahdollisimman tehokkaasti :) Energiatasot olivat niin korkeat tänään työn jälkeen kun suuntasin salille että melkein tärisin... Viikko aktiivista ja vähemmän aktiivista lepoa oli tehnyt tehtävänsä. Asiaan vaikutti myös se että olen ollut ilman latausjuomaa koko viikon joten sain varmasti ekstraboostin siitä tänään.
Tein suoria sarjoja reippailla palautuksilla etureisille ja pohkeille. Kapea smithkyykky lattiaan asti, yyybersyyyväää ja kapea prässi, reidenojenusta pumpaten ja askelkävelyä + pohkeet prässissä ja smithissä.
Olen huomanut että ekat treenit palauttavan viikon jälkeen ovat aina vähän kankkusia kun keho on niin tottunut siihen lepoon eikä oikein tajua että lepo on ohi ja että taas pitää treenataa ihan saakelin kovaa. Hyvin meni silti tänään :D ei mitään huikeita ennätyksiä mutta hyvä tuntuma lihaksiin ja ihan tappiin asti vedetty treeni.
Huomenna pääsen Jannen selkä- ja hauistreeniin, sunnuntaina lepoa ja maanantaina Jannen kanssa treenaamaan rintaa, ojentajia ja olkapäitä. Aika kivoja päiviä tulossa :D
Olen vihdoinkin oppinut käyttämään treenivyötä myös kyykyissä. Tavoite olisi käyttää sitä paljon enemmän mutta olen tottunut treenaamaan ilman sitä ja huonoista tavoistahan on hankalaa päästä eroon. Käytän sitä nyt MAVEssa ja kyykyissä, joskus suorin jaloin MAVEssakin. Monethan käyttävät vyöta lähes kaikissa liikkeissä. Mitäköhän hyötyä siitä on esimerkiksi jossain taljaliikkeessä? Pitää perehtyä asiaan vähän paremmin. Minulla on helpompaa tehdä jotain jos tiedän mitä hyötyä siitä on. Jotenkin tuntuu että se oikein imee kaiken hien treenin aikana ja voin kuvitella millaisessa kunnossa se on muutamaan kuukauden treenijakson jälkeen... Yummy :P Minun vetoremmit alkavat olemaan niin kuluneita ja paskaisia että voisin harkita ostamaan uudet.
Jeppis! Nyt pitää pestä treenivaatteita huomiselle ja itsekin mennä pesulle :)
Träna hårt gott folk!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.