Sidor

17.8.2012

Olkapäitä


Helloujaa! Eilinen meni levon merkeissä ja kävin työn jälkeen Veeran selkähieronnassa. On se jännää ettei itse huomaa miten jumissa joku lihasryhmä on ennen kun menee hieroojalle. Selkä tuntui ihan hyvältä vielä töissä mutta huomasin heti hierontapöydällä miten jumissa se olikin. Selkä on ollut kosketusherkkä tänään ja ryhti sen mukainen...
Minun etuolkapäät ovat ollet ihan jumissa keskiviikon rintatreenin jälkeen mutta kävin silti tekemässä ohjelman mukainen olkapäätreeni tänään. Olin päättänyt lisätä painoja pystypunnerruksessa mutta... ehkä ensi kerralla kun en millään saanut ne isommat käsipainot nousemaan tänään. En oikein meina saada kunnon tuntuma takaolkapäisiin vipunnostossa kumarassa. Muut olkapääliikkeet menevät kyllä perille :) Kokeiltiin Jannen kanssa tekemään takaolkapäitä taljassa maaten penkillä ja saan siinä hyvän poltteen. Tein sitä lopuksi ekstrana tänään :) Ai että kun on hyvä liike! Loupuksi hooveriä 10 kg:n lisäpainolla 5xmax.
Huomenna pääsenkin Manseen :D En millään jaksaisi odottaa. Onneksi juna lähtee jo klo 7 aamulla! Taidan mennä Body Actionin kautta noutamaan Fitfarmin uusi pinkki sheikki, se on aika hieno :)
Hyvää iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.