Sidor

9.8.2012

Täysjumi :D


Testailin tänään aamulenkin jälkeen mitä tapahtuu jos laittaa hevoslinimenttiä koko kehoon, siis kaksitehoista linimenttiä (ensin viilentävä ja sitten lämmittävä). Olin meinaa täysjumissa. Tuli heti ihan sikakylmää, varsinkin selkä oli jäässä... Vaikutus tehostui kun menin kävellen töihin koska ulkona oli yllättävän kylmä ja syksyinen ilma eikä tuuli helpottanut asiaa. Kun tulin töihin alkoi linimentin toinen vaihe, tuli KUUMAA!!! Työkaverit saivat hyvän naurun kun kerroin heille kokeilusta. TÄMÄ JÄI SIIS KOKEILUKSI :D! Tai sitten "kokeilen" uudestaan seuraavalla täysjumipäivällä...
Muuten lataan akkuja tänään, venyttelen, syön ja ajattelin mennä minipäikkäreille heti kun olen saanut tämä kirjoitettu. Peffa on aivan JÄRKYTTÄVÄN KIPEÄ ti takareisitreenistä. Kävelen kun ankka ja joka askel sattuu. Alkaan pikkuhiljaan sisäistämään palauttavan viikon todellinen merkitys. Keho palautuu ja treeni menee paremmin perille sen jälkeen. Kaikki paikat sattuvat tällä hetkellä :D IHANAA!!!
Pumppailin eilen kaikki yläkropan lihakset. Vimppa treeni suorien sarjojen viikkotreeniviikolle. Huomenna alkaa uusi treeniviikko jossa vedä quatrosarjoja hiukan erilaisella jaolla.
Hyviä treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.