Sidor

19.8.2012

Tampere reissu ja uusi ♥♥♥treeniohjelma♥♥♥


Nonniin! Taas yksi Tamperereissu takana. On se ihme paikka toi Tampere. Olen aina täynnä energia kun hyppään junaan aamulla ja ihan koomassa muutaman tunnin jälkeen kotimatkalla, tänäänkin nukuin junassa matkalla kotiin. Paitsi silloin kun piti syödä ;D
Sain Bulilta täysin uusi treeniohjelma. Nyt treenaan nelijakoisella HIT-ohjelmalla neljä viikkoa putkeen, sitten täyslepoa noin neljä päivää (oma kehoa kuuntelen). Tulen luultavasti tekemään viisi treeniä viikossa eli 2-1-2-1-2 (2xtreenipäivää-1xlepopäivä...). Pointti on että todellakin opin käyttämään sitä lihasta jonka treenaan, joten teken ensimmäinen sarja niin että keskityn liikehallintaan sekä positiivinen että negatiivinen vaihe, toinen sarja niin että keskityn liikehallintaan negatiivisessa ja voimalla positiivinen vaihe, kolmas sarja voimalla molempiin suuntiin. Lisäksi otetaan käyttään pysähdystekniikkaa kaikissa liikkeissä. Laskin että saan tehtyä viisi kierrosta neljässä viikossa. Neljän viikon jälkeen katsotaan taas miten kroppani en reagoinut tähän treenityyliin.
Olen ihan MEGAINNOISSANI tästä uudesta ohjelmasta :D!!! Eilenkin luin kaiken mitä löysin netistä englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi HIT-treeneistä... En nyt mitenkään maltaisi odottaa että pääsen alkuun maanantaina. Pakko pitää lepopäivä tänään. Niin siistiä kun pääsee oppimaan jotain uutta taas :D Olen myös laittanut itsellleni 20.9 määräpäiväksi johon mennessä olen pitänyt oppia käyttämään lihaksiani. Nyt perkele keskityn vain ja ainoastaan siihen jokaisessa treenissä. Aloitin hauiksella jo tänään aamulenkillä, tein yhden käden hauiskääntöjä samalla kun kävelin (ihan kädella vaan tekniikka harjoitellen) samalla kun painoin hauista toisella kädellä jotta tuntisin jos käytän habaa liikkeessä. Keskityin myös huolella supistukseen. Oli todella hyvä harjoitus :D sain meinaa hyvä tuntumaa hauikseen. Onneksi olin niin aikaisin liikkeellä ettei kukaan nähnyt minua.
Kunnosta tuli palautetta että selkä on kehittynyt, jaloilla ei ole mitään hätää ja että muutenkin on tullut lihasta + kunto ei ole myöskään löysistynyt (JESS). Painoni on noussut noin 500g / kuukasui mikä on hyvä vauhti joten en saanut lisää ruokaa tällä kerralla. Voi kuulema olla että painonousu koostu lähes puhtaasta lihasmassasta. Toivon niin mutta olen iloinen kunhan tulee jotain lihasta ja läskiä ei tulee aivan kamalasti. Muuten en pelkää läskiä jos samalla tulee lihasta. Läskistä pääsee aina eroon dieetillä, lihasta on paljon hankalampaa saada. Toki olisi optimaalista jollei tulisi niin paljon läskiä tai ei ollenkaan läskiä, mutta päähuomio on ainakin minun osaltani siinä lihaskasvussa ja HUOM!! siinä että opin käyttämään oikea lihas kun treenaan ;)
Päätettiin myös että tähtään naisten fitness fysiikkaan enkä body fitnekseen kuten alun perin oli tarkoitus. JEEE!!! Olen TODELLA ILOINEN SIITÄ! Minulle on kuitenkin tärkeintä itse treenaaminen ja kehittyminen, kilpaileminen on toissijaista. Mutta tarvitsen joku tavoite jotta pääni tietää mihin mennään :) Nyt mennään eteenpäin.
Kävin treenaamassa etureiskoja, pohkeita ja vatsa WFC:llä. Hyvä treeni ja paljon tuttuja :D Ei siitä sen enempää.
Hain Body Actionilta itselleni ja muille turkulaisille Fitfarmin uusi sheikki, PINKKI :D Eikö olekin nätti?Noniin, siinä eilinen pähkinäkuoressa. Tänään panostan lepoon, venyttelemiseen ja treenivaatteiden pesemiseen + siihen sosiaaliseen elämään.
Hyvää sunnuntai kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.