Sidor

15.8.2012

Reenejä, reenejä, reenejä, lepoa ja lihashuoltoa


Pidin lepopäivän eilen. Aamuaerobinen ja venyttelyä sekä aamulla että illalla. Hitsit että ulkona on PIMEETÄ aamulla, ja KYLMÄÄ!!! Päivällä on lämmintä mutta aamuaerobisella joutuu käyttämään takkia hupparin lisäksi... Pelkään että sairastun jollen pukeudu kunnolla. Voi olla että olen vetänyt vähän liiankin paljon vaatteita päälle aamusin mutta mieluummin niin kun se että joudun makaamaan kotona kuumessa.
Venyttelin jalkoja urakalla eilen. Paras keino venytellä kireitä jalkoja on minun mielestäni spagaattia, riittää että istuu siinä hetken ja toistaa sitä pari kertaa molemmin puolin niin jalat kiittää :) Kannattaa kokeilla vaikka ei pääsekään ihan alas :D
Kävin tänään treenaaamassa rintaa ja ojentajat. Lisäsin hiukan painoja penkkipunnerruksessa ja kapeassa penkissä smithissä. Noilla gianteilla saa todella hyvä tuntumaa treenattavaan lihakseen mutta painoilla ei pääse egoilemaan. Voimat hyytyy aika nopeasti kun vetää neljä liikettä putkeen ;) Ihme juttu. Tein lopuksi normi vatsarutistuksia ja hooveria yhdellä jalalla.
Odotan la Tamperereissua niin paljon etten ehdi ajatella paljon muutakaan. Tekisi mieli muutta Treelle mutta ei siinä olisi mitään järkeä ennen kun pääsen ulos yliopistolta paperit kädessä. Haaveilla voi aina ja käydä siellä treenaamassa + tapaamassa Bulia.
Nyt on niin vähän asiaa että lopetan tähän. Pitää mennä kauppaan investoimaan rahkaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.