Sidor

21.8.2012

Treenianalyysi


Olen ahkeroinut uuden treeniohjelman kanssa nyt kaksi päivää, keskittynyt sekä liikkeiden tekniikkaan ja siihen että liike tehdään erikseen lihaksella ja voimalla, hyvään lihastuntumaan ja olen myös yrittänyt ajatella treenattava lihas samalla kun treenaan sitä. Toki eka kerta kun treenaa uudella ohjelmalla on vähän hakemista ennen kun saa oikea tatsi + löytää sopivat painot. Tuntuu kuitenkin siltä että tämä ohjelma erottuu selkeästi aikaisemmista ohjelmista ja että jopa voisin oppia kontroloimaan lihaksiani paremmin.
Eilisen selkä- ja hauistreeni osui todella hyvin ainakin selkään. Tuntuma oli hyvä itse treenissä mutta lihasjäykkyys/-jumi tänään oli vielä parempi :D Sain tehdä LEUANVETOJA (kevennettyjä) :D En ole tehnyt niitä pitkään aikaan ja hitto että teki hyvää! Selkä sai kivasti vaihtelua taas.
Hausitreeni oli ihan jees. Uskon että joskus analysoin hauiskäännöt vähän turhankin paljon, mutta minusta tuntuu ettei se haba tahdo kasvaa ollenkaan. Puolitin painot eilen ja keskityn ihan kybällä siihen että pelkkä lihas tekee töitä hauiskäännössä. Sain ihan hyvä tuntuma ja onhan ne habat kipeitä tänään mutta saisi oll viellä kipeämpiä. Uusi yritys ensi kerralla!
Tänään oli vuorossa rinta ja ojentajat. Sain ihan TÖRKEÄN HYVÄÄ TUNTUMAA rintalihaksiin :D!! Ensi kerralla pistän ne palamaan! Ojentajat ottavat jostain syystä aina hyvin vastaan treeniä joten olen tottunut siihen että saan ne turvoksiin joten en innostunut siitä niin paljon kun hetkellisesti isoimmista tisseistä.
Nyt olen analysoinut parin päivän treenejä enemmän kun peruisteellisesti. Ensin treeniraportteja valkulle ja sitten pohdintoja tähän :)
Kävin myös eilen Veeralla hieromassa jalkajumit pois. Ehdittiin kerrankin avata etureidet, takareidet ja pohkeet eikä pelkästään puolet noista.
P.s.1. Harrastin ei treeneihin liittyvää sosiaalista elämää sunnuntaina (WOW). Vietin rapujuhlien jälkeistä päivää hyvien ystävien kanssa, HUIPPENSPUIPPENS! Itse juhlat jäivät väliin koska olin Tampereella lauantaina. Parempi näin, en kuitankaan käytä alkoholia ja nukahdan turhan todella aikaisin.
P.s.2. Minulla on "uusi" idoli, Susanna Mantila. JESSU MIKÄ NAINEN! Siinä alkaa olemaan passelisti lihasta minun makuuni :D Todella upea beibe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.