Sidor

27.3.2015

Jalat tapettu kokonaisuudessaan :D

Heippa :)

Just kun hehkutin miten hyvin menee niin… :D No, ihan hyvin menee silti.

Aloitetaan alusta. Eilen oli volyymitreenin reisipäivä. Menin vasta iltapäivällä treenaamaan kun sain niin hyvin tehty töitä ja kirjoitettua kotona. Vedin aivan järkyttävän hyvän treenin. En tiedä mikä hyvä treeniputki minulla on päällä tai jos päässäni on tapahtunut jotain muutoksia viime aikoina mutta kyllä treenit vaan kulkee ja enkat paukkuu. Dieetistä huolimatta. 

Aloitin kyykkäämällä. Viisi kovaa sarjaa fokuksena takareidet ja pakarat. Viisi kovaa sarjaa enkkapainoilla :D Tästä siirryin jalkaprässiin. Kovia sarjoja samoille alueille ja kyllä, nyt sain pidetty polvet ulostyönnettynä koko ajan enkkaraudoista huolimatta. Hähäää :D Kun tahtoo niin pystyy ja tämän tytön polvet ei pääse kiertämään sisäänpäin enää ikinä yhdessäkään toistossa. Tässä vaiheessa meni ilmeisesti liian hyvin koska kun latasin pois kiekkoja prässistä niin heitin samalla yksi 10 kg:n levypaino suoraan varpaille. Sattuihan se ja kiroilin ehkä minuutin verran. Vaihtoehtona oli 1) mennä pukkariin, laittaa jalka koholle ja kylmä päälle sekä kompressori 2) vetää treeni loppuun saakka. Valitsin luonnollisesti nro 2. Olen aikaisemmin 1) pudottanut levytanko kiekkoineen varpaille sekä lyönyt sama varvas täydellä voimalla arkkupakastimeen aamupuuroa tehdessäni. Tiedän siis varsin hyvin mitä siitä seuraa. Tässä jalkani kylmähoidossa viime kerran jälkeen:







Kokemuksista huolimatta päätin vetää treenin loppuun asti. Kannatti koska sain lisättyä rautaa jokaiseen liikkeeseen paitsi koukistukseen maateen. Reidet taisi olla niin tiltissä siinä vaiheessa ettei mikään liikunut enää :D Esim. reverse hackissa vedin Sinin valvomana 5x10-12x 110kg:lla. Läpivedossa testasin aivan uuden metodin, laitoin niin hitosti rautaa pakkiin ja tein liikettä apinaraivolla. Toki hyvä lihaspaine ja kontrolloidut liikkeet. Olen aikaisemmin tehnyt liikettä enemmän tuntuma- ja puristuspainoitteisesti mutta nyt tein raakalla voimalla. Voin sanoa että takapuoli oli hieman shokissa :D Tänään tuntuu. Siinä vaiheessa kun piti tehdä askelkyykkykä jouduin vaihtamaan liikettä. Varpaani ei suostunut siihen. Onneksi on muita liikkeitä ja sain hyvin korvattu liikkeen, koska niitähän ei jätetä tekemättä. Tekee ihan hyvää vaihtaa liikkeitä välillä niin lihas saa uutta ärsykettä taas. Kun kävelin pukkarin huomasin että isovarpaani ei ollut ihan priima kunnossa. Ei muuta kuin makuulle, palkkari naamaan ja taksilla kotiin. Kotona sitten kylmää päälle ja koholle. Uskalsin vasta tänään katsoa jalkaa ja se näytti yllättävän hyvältä. Onneksi on punainen kynsilakka päälla niin en näe jos varvas on musta jo. Ainakin sattuu kun kävelen, laittan sukka jalkaan jne. Kenkiä en ole edes yrittänyt laittaa päälle.








Huomasin yöllä että kurkkuni on kipeä. Se ei mennyt ohi ja päätin aamulla jättää aerobinen sekä treeni väliin. Niiden sijaan olen juonut paljon vettä ja teetä sekä tankanut Vermanin ja Sporttimekan tehopillereillä :)








Tämä oli myös hyvä tilaisuus levät jalkaa sekä tehdä uunibataattia.





Olen treenanut sen verran ahkerasti tällä viikolla ettei lepo haittaa ja parempi levätä nyt kuin olla pidempi aika kipeänä ja levossa. Lisäksi olen saanut kirjoitettu esseen ja muita opintoihin liittyviä tehtäviä. Aina löytyy jotain positiivista tilanteesta kuin tilantesta :)

Sanna teki reissustaan kuvakollaasin. Sanna kisaa keväällä ja minä syksyllä ja sen huomaa :D On se kovaa!!! Heja Sanna :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.