Sidor

2.3.2015

Reeniä ja kehonhuoltoa :)

Nonniin!
Nyt on selkä ja hauikset tapettu :D Suoria ja kovia sarjoja. Perille meni ja tyttö kiittää :D Kyllä tuntuu että olen levänyt koska treenit menee vaan niin hyvin perille :)
Tein vielä lopuksi vatsalle kivan quatrosarjan, kehitin se ihan itse ja se oli kyllä loistava setti! Ensin vatsarutisuksia penkillä maaten, siitä vatsat taljassa, kiertoja kepillä taaksepäin nojaten ja istuen lattialla sekä lopuksi hooveria. Sitä kolme kierrosta. Hyvin tuli treenattu sekä suorat- vinot että syvät vatsalihakset :D


Dieetllä jotuu muuten punnitsemaan myös banaanit. Ne ovat usein aika limaisia siinä vaiheessa kun treeni on loppu mutta ei se haittaa, kunhan saa hiilareita :D


Treenijuomat kunnossa :)


Mun vakiolemppari on Fortixin isolaatti (suklaa), glutamiinia ja murukahvia :)  Drinkki tekee terää!!

"Pakollinen" selfie ;)

Vedin tänään mulle ja kaverille kehonhuoltotunti. Rullattiin reidet, pakarat, pohkeet, sääret ja jalkapohjat auki sekä putkirullalla että lacrossepallolla. Reilu tunti meni ja hitto että teki GUTAA!! Muistakaa ihmiset KEHONHUOLTOA!! Itse venyttelen JOKA PÄIVÄ ja rullailen joku alue lähes joka päivä. Lisäksi teen aktiivista venyttelyä aina treenien yhteydessä ja käyn urheiluhierojalla joka kolmas viikko. Eli, tämä osa-alue ei kannata laiminlyödä jos haluaa kehittyä ja pysyä ilman vammoja :)

Tässä rullaan pakaroita pallolla… jos joku nyt sattuisi ihmettelemään mitä mä duunaan ;)

Tämä oli tällainen kuvapäivitys, ensi kerralla sitten enemmän tekstiä.

6 kommenttia:

 1. Ekasta kuvasarjasta huomaa, että kirityt vauhdilla. Näyttää hyvältä! Onko sulla joku painotavoite kisoja varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D En enää huomaa mitään itse mutta muiden kommenttein perusteella niin tapahtuu kyllä koko ajan :) Ei ole mikään painotavoite, eihän sillä ole väliä kunhan on riittävän kireä lavalla. Mutta sanotaan näin, että olen hyvin tyytyväinen jos painaan reilu 60kg lavalla ja olen kireä.

   Poista
 2. Missä päin sulla kalorit huitelee tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :D Riippuu vähän siitä, että onko treenipäivä vai lepopäivä, plussapäivä tai miinuspäivä, valitsenko esim jauhelihaa vai sei jne. mutta kyllä ne liikkuu siinä 2000 ja 3000 välillä :)

   Poista
 3. Mihin lajiin olet osallistumassa? Body fitness?

  VastaaPoista
 4. Moikka :) Kisaan syksyllä body fitneksessä, keskipitkässä sarjassa :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.