Sidor

15.3.2015

Reilun 2,5 vuoden kehitys sekä kuvaus Kimmo Karvisen kanssa osa 4


Huomenta hei :) 

Sykennostolenkki viereisen puiston mäessä check, aamupuuro check, aamupaino check :) Edessä on vielä ohjaus yhdelle valmennettavalle, oma treeni ja poserausta. Samalla ja hyväksi todetulla kaavalla mennään tänäänkin :)

Minulla on nyt dieetin aikana ollut muutamia sellaisia päiviä jolloin tuntuu siltä etten pysty fokusoimaan kunnolla. Olen normaalisti melko skarppi ja olen ihan hämmentynyt satunnaisesta flegmaattisuudesta. Ja hei, mulla ei todellakana ole kova dieetti joten sen piikkiin en nyt kovin herkästi haluaisi laittaa tämä uusi piirre minussa. Eilen oli just sellainen olo. Ohjelmassa oli melkonen hard core reisitreeni ja olin lähellä vaihtaa selkätreenin ja jalkatreenin paikka syystä että jalkatreenit vaatii todellakin fokusoimista. No, se olisi melkein mennyt tekosyyn piikkiin joten aloitin vääntämään jalkajumppaa kuitenkin. Siitä tuli aivan jäätävän hyvä setti ja enkat paukkui sekä painojen, toistojen että oman psyykkeen suhteen :) Jee :D!!! Usein kannattaa yksinkertaisesti olla miettimätttä liikaa ja vain tehdä, näin ne työt tulee tehdyksi. 

Tässä olisi taas yksi kuva alkuviikon kuvauksesta. Line up asento :)
Vaatteet: Fit4You
Jotta totuus ei unohtuisi ja jos joku uskoo, että olen aina ollut tämän näköinen niin tässä pari kuvaa siitä, miten kehoni on muuttunut reilun 2,5 vuoden aikana. Siitä ajasta olin 4kk täyslevossa. Toki kuvalaatu on eri ja asennotkin hieman erilaiset. Grammaakaan lihasta en ole saanut ilmaiseksi vaan olen ollut tinkimätön sekä treenien, ruuan ja kaiken muun suhteen. Olen treenanut 4-10 kertaa viikossa salilla sekä tehnyt 2-4 aamuaerobista viikossa, punninut kaikki ruuat, noudattanut ruokavalioni 100%, aina laittanut treeniasiat etusijaan, käynyt hierojalla 1-4 viikon välein, itse tehnyt liki päivittäin kehonhuoltoa, mennyt nukkumaan ajoissa, jättänyt paljon juhlia väliin, heränyt öisin juomaan aminohappoja, vaihtanut kaupunkia treenien vuoksi, panostanut poserauksiin heti alusta ja treenanut niitä viikoittain, oppinut kuuntelemaan kehoni. Tässä muutama esimerkki siitä, millä keinoin olen saanut kehitystä. Olen yksinkertaisesti tehnyt töitä :) Niin juu, en todellakaan ole rahallisesti rikas, päinvastoin :) Muita mittareita (onnellisuus, elämän sisältö, ystävät, perhe jne.) käyttäen olen kyllä hyvin rikas ;) Moni väittää että treenaaminen ja järkevä syöminen on liian kallista. Toki siihen menee rahaa mutta se raa kuluu muutenkin. Olen tehnyt tietynlaisia priorisointeja ja kuten jo todettu, aina laittanut treeniasiat etusijaan. Ja hei, te jotka aloitatte salitreenien kanssa niin muistakaa sen, kova työ palkitaan aina. Tehkää kunnolla kun te kerrankin teette :) 

Tästä on hyvä jatkaa kohti kireämpää ja lihaksikkaampaa kuntoa sekä parempia asentoja :)


Tässä vielä hieman kuvia Sirpan posetreenistä. Käytän paljon kameraa apuvälineeksi kehitykseni sekä asentojeni suhteen. Tässä analysoitiin lapoja sekä hartialinjaa. 
Nyt olisi suihkutime, sitten eväiden teko, koulu-/työhommia ja siitä sitten salille piiskaamaan valmennettavani sekä itseni :) Rok Rok :D Hyviä treenejä luvassa!!!

P.s. Olen muuttanut blogin sivuja hieman. Lisäsin esimerkiksi sivu "tietoa minusta" josta löydätte otsikon mukaiset tiedot ;) sekä "kysymys- ja vastauspalsta" johon saa laittaa kyssäreitä liittyen treeni- ja ravintoasioihin. Yritän sitten vastata niihin parhaani mukaan :) Käykää tsekkaamassa!!

3 kommenttia:

  1. Ihanan pirtee ja tarmokas postaus heti sunnuntaiaamuna! Tehokasta päivää sinne :) ja todellakin huomaa kehityksen kuvissa , Wau!

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirtee ja tarmokas postaus heti sunnuntaiaamuna! Tehokasta päivää sinne :) ja todellakin huomaa kehityksen kuvissa , Wau!

    VastaaPoista
  3. :D Juu mää oon tällainen early bird :) Ihanaa päivää sinnekin!!! Ja kiitos, kehitystä on tullut jonkun verran :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.