Sidor

2.4.2015

Elossa ollaan :D

Moikka moi moi :D

Elossa ollaan eikä ole kovin paljon kerrottavaa :D Homma rullaa eteenpäin hyvällä sykkeellä, sain jonkun miniflunssan viime viikon loppupuolella ja pidin sitten neljä päivää huilia salitreeneistä. Aerobisia tein kyllä. Tiistaina ja eilen taas treenaamssa sellaisilla tehoilla ja voimilla, että taitaa tauti olla selätetty :) Nenä valuu vielä mutta se loppuu kyllä aikoinaan. 

Vedettiin poset tänään Hannan kanssa. Jaksan edelleen hymyillä :D 

Valmennushommat rullaavat mukavasti eteenpäin. Meidän pikku tiimi kasvaa koko ajan ja tulokisa tulee :) On se mukavaa kun saa auttaa muita treenien ja ravinnon suhteen. Mutta hitto, että minut on helppo hujata. Pari valmennettavaa heitti hyvän aprillipilan eilen ja menin täysin lankaan :D Nauratti vielä tänään :D 

Meillä on ensi lähijaksolla Rovaniemellä luvassa paljon kiinnostavaa. M.m. Psykoterapeuttisisitä menetelmistä syömishäiriöisten hoidossa sekä pari Juha Hulmin pitämää luentoa. Syksyllä on sitten enemmän valmennuspsykologiaa. Ihan huippua!!
 
Ostin lehtikaalia ja ajattelin pääsiäisen kunniaksi ja Hannan inoittamaan tehdä niitä huippu trendikkäitä lehtikaalispsejä. Valmistan ne uunissa, ei mikrossa ;)

Moi då Dean kotitoimistolta ja opiskelupisteeltä! 
1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.