Sidor

5.3.2015

Kuntotsekki, kuntokuvia ja kehityskuvia, eli KKK :D

Terveisiä Dean aamutoimistolta! Äitini on kylässä ja nukkuu. Minä painan töitä koneella. Näin se menee, ilmeisesti roolit muuttuvat kun lapset kasvaavat.

Eilen oli kaikin puolin tapahtumarikas päivä. Kävin kuntotsekissä ja vein äitini m.m. vakiofyssarille. Kuntotsekki meni hyvin, pääsin läpi, kuten mulla on tapana sanoa huumorimielessä ;) Ukko on edelleen tyytyväinen ja nyt tuli ensimmäinen varsinainen muutos ruokavalioon. Mies siirsi käytännössä ruokaa muutamasta paikasta toisiin paikkoihin, eli en nyt oikein voi sanoa että lähti kovin paljon ruokaa :D Toisaalta miinuspäivien määrä nousi joten kyllä siinä mielessä ruoka vähensi kyllä :) Mun varsinaiset kuntotsekit menee aina aika nopeasti, vaatteet pois, asennot ja siitä sitten muutoksia tai ei muutoksia. Ollaan sen verran tiivisti yhteydessä muuten että harvemmin on kovin paljon muuta dieettiin liittyvää mitä pitää käydä läpi. Kyllähän se aika kuitenkin menee toimistolla kun tsekkauksen lisäksi pitää tietenkin vaihtaa kuulumisia ja usein on jotain muuta mistä pitää jutella. Eilen ei ollut poikkeus tästä. Kun on ollut sama valmentaja yli kolme vuotta niin menee niin, että valmentaja tuntuu melkein perhenjäseneltä. Valmentaja on oikeasti hieman kuin isä ja äiti,se sanoo mitä pitää tehdä, mitä syödä ja milloin syödä. Jos on kipeä niin neuvoo siinä. Jos joku on kiinnostunut tietää millainen Jari on valmentajana ja meidän valmennussuhteesta niin kerron siitä tässä videossa, kannattaa katsoa! 

Ruokavaliomuutoksen lisäksi homma jatkuu samalla tavalla kuten tähänkin asti. Treenit ja aerobiset jatkuu samalla tavalla. Sain uuden treenipäiväkirjan. Tuli kyllä tarpeeseen!                                                  Mulla kuluu treenivaatteita melko hyvin. Käytännössä en käytä kuin treenivaatteita joten suosin laadukkaita ja omasta mielestä hyvän näköisiä vaatteita. Sain Fit4Youlta pakketti alkuviikolla. Dieettiläiselle tuli hieman toppeja :D Pahoittelen huono valo mutta toi Bettersin haltervneck camotoppi on ihana. Selkä pääsee hyvin esille. Treeniliivitkin on todella hyvät. Ainakin minä suosin tukevia liivejä  pirteissä väreissä :)


        


Fit4Youlla on todella paljon hyviä tarjouksia koko ajan, kannattaa mennä katsomaan :)                                    Mulla on tänään posetreeni. Äitini tulee mukaan katsomaan :D Oh dear! Äiti on todellakin päässyt tutustumaan mun arkeen tällä reissulla. Käytiin eilen FF:n toimistolla. Kuten jo kirjoitin niin äidillä oli aika mun vakiofyssarille. Hän pääsi samalla tapamaan toimiston porukkaa mukaan lukien toimistokoira Jalmari. Jarikin sai kunnian tavata äitini. Tänään on sitten posetreeni Sirpan kanssa ja ennen sitä käydään läpi äidin treeniohjelma salilla.  

Kuten tiedätte niin tykkään verrata kuvia kehityksen kannalta. Tässä sitten kuva otettu 23.12.2013 ja toinen sitten 2.3.2015. Hiukset kasvaa ja akka kiristyy :D Uskallan väittää että malli on hieman muuttunut reilussa vuodessa vaikka 4kk siitä meni täyslevossa ;)
  


Saan jatkuvasti yhteydenottoja liittyen valmennuksiin. Kiitos! On ilo auttaa muita parempien elämäntapojen ja tavoitteisiin pääsemisen suhteen :D On todella hienoa huomata että monella on motivaatio kunnossa ja kova halu tehdä töitä tavoitteidensa eteen. Sillä asenteella pääsee todella pitkälle! Otan vielä jonkun verran valmennettavia yksilövalmennukseen. Eli jos haaveilet omasta valmentajasta niin muhun voi olla yhteydessä. Jos haluaa vain treeniohjelma, ruokavalio tai esimerkiksi tekniikkaopetus salilla niin homma hoituu, eli rohkeasti vaan koodia mulle deahenr@gmail.com :)

Yksilövalmennuksien lisäksi teen jonkun verran ryhmävalmennuksia. Maaliskuun lopussa alkavaan ryhmävalmennukseen on vielä aikaa ilmoittautua ja siinä on pari paikkaa vapaana. Tämä on loistava vaihtoehto jos halua saada hieman boostia kesäksi :) Et tarvitse valmista ryhmää voidaaksesi osallistua tähän ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.