Sidor

12.3.2015

Kuvaus Kimmo Karvisen kanssa osa 2

Moikka :D :D

Kuten kirjoitin jo edellisessä päivityksessä niin otettiin Kimmon kanssa todella paljon kuvia. Niitä on sen verran paljon etten viitsi laittaa kaikki yhteen päivitykseen vaan jaan ne useampaan osaan. Tämä on sitten osa 2 kuvauksesta :)

Otettiin paljon poserauskuvia ja testasin hieman erilaisia asentoja. Esimerkiksi tämä jossa jalat on ristissä. Taidan kuitenkin tykätä enemmän versiosta takaposerauksesta jossa jalat on auki. Koutsi on samalla linjalla. Näytän teille enemmän kokeiluja sitten ensi postauksessa, niitä on meinaa ihan kiitettävä määrä, innovatiivinen kun olen :D

Poserauksien lisäksi otettiin treenikuvia. Tai enhän minä varsinaisesti treenanut. Meidän välissä voin paljastaa että mulla oli lepopäivä silloin ;D Mutta jotain pientä vääntöä piti tehdä kuvauksia varten. Otetaan Kimmon kanssa jossain vaiheessa kunnon treenisessio jolloin vedän joku hc jumppa ja Kimmo kuvaa. Saatte nähdä miltä näyttää kun laittaa itsensä likoon :) Kaikki vaatteet on FitYoulta.

Musta tämän taljakuvan tausta on tavallaan ihana, tulee hieman surrealistinien olo :D Kimmo käski tekemään keskitetty hauiskääntö. Repesin totaalisesti koska olen tehnyt sitä tasan kerran elämässäni. Se oli Jarin, Killen ja Juuson kanssa kun olin heidän kanssa treenaamassa. Hyvin meni opit perille heti ekalla kerralla koska minusta toi on jo aika uskottavan näköistä touhua :D
Ja hei, jos kaipaat tehoa treneihin ja kesäkuntoon niin minultahan saa apua siihen :D Laadin yksilölliset ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaan ja hinta räätälöityy sen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotot deahenr@gmail.com

Esimerkkejä palveluista ja paketeista

-       Kuntosaliohjelma, tehdään alkukartoituksen perusteella sinulle henkilökohtaisesti

-       Ruokavaliotehdään alkukartoituksen perusteella sinulle henkilökohtaisesti

-       Yksittäinen yhteinen kuntosaliohjaus kuntosalillaHarjoitus kestää noin 60 min, jolloin asiakkaan toiveista riippuen voidaan tehdä tekniikkapainoitteinen harjoitus tai viedä treeni oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Harjoitus tehdään aina asiakkaan kunnon mukaan. Ohjauksessa otetaan aina huomioon asiakkaan lähtötaso ja lähtökunto.

-       Peruspaketti. Sisältää alkukartoituskuntosaliohjelmaravintosuunnitelmalisäravinneohjeetalkuopastus salilla. Ohjauksia voi lisätä halutessa.

-       3 kk, 6 kk tai 12 kk valmennusSisältää alkukartoituskuntosaliohjelmaravintosuunnitelmalisäravinneohjeetalkuopastus salillayhteisiä treeniä, tapaamisia valmentajan kanssa jolloin käydään läpi kunto, mahdolliset muutokset ohjelmaan tai ruokavalioon sekä yhteydenpito s-postitse. Valmennus sopii loistavasti kehityshakuisille ja pitkäjänteisille henkilöille. Tämä on myös hyvä paketti, jos tavoitteena on kasvattaa lihasta, pudottaa painoa; haaveilee kisaamisesta tai haluaa panostaa itsensä ja hyvinvointiinsa.

-       Ryhmäohjaus. Tämä sopii loistavasti työ- tai kaveriporukalle. Harjoitus kestää noin 60 min, jolloin asiakkaiden toiveiden riippuen voidaan tehdä tekniikkapainoitteinen harjoitus tai viedä treeni jokaisen mukavuusalueen ulkopuolelle. Harjoitus tehdään aina asiakkaiden kunnon mukaan. Ohjauksessa otetaan aina huomioon asiakkaiden lähtötaso ja lähtökunto.


-       3 kk ryhmävalmennus. Tämä sopii loistavasti työ- tai kaveriporukalle. Valmennuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi rasvanpolttoon, kiinteytykseen tai paremman kunnon saavuttamiseen. Valmennus sisältää alkukartoituskuntosaliohjelmaravintosuunnitelmalisäravinneohjeetalkuopastus salillayhteisiä ryhmätreeniä, yhteisiä ryhmätapaamisia valmentajan kanssa jolloin käydään läpi kunto, mahdolliset muutokset ohjelmaan tai ruokavalioon sekä yhteydenpito s-postitse.


Saa myös käydä tykkäämässä Thunder training & nutritionin fb-sivusta, päivitän melko usein :)

Kimmon portfolio ja yhteystiedot löydätte täältä. Kevään kisaajat ja miksei syksyn kisaajat myös, mies osaa ottaa fitnesskuvia :)8 kommenttia:

 1. Nyt on näyttäviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia. Kehon estetiikkaa. :)
  ps toivottavasti miehet eivät intoudu laittamaan stringikuvia :) toivoo tämä siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä valokuvaaja niin keho näyttää esteettiseltä ;) No miehet ovat laittaneet kaiken näköisiä juttuja jo ennen näitä kuvia joten se menee samaan konkurssiin :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.