Sidor

25.3.2015

Kuntotsekki ja h***in hyvä treeni :D

Heippa :D

Duracellpupu täällä moi :) Life is good! Mulla on ihan hitosti energiaa, treenit kulkee ja tänään vedin sellainen jumppa olkapäille sekä rinnalle että enkat paukkui jokaisessa sarjassa ja lihaspaine oli ihan jäätävä :) Boom Boom!! Homma toimii kun laittaa toimimaan. Tässä hieman kuvia rintaosuudesta. Enkkapainot prkl :D
                         

                         

                         Jos nyt kuitenkin aloitetaan alusta. Päiväni alkoi kahvilla. Vahva ja musta kahvi, paljon vettä, carnitiiniä ja hyvää musaa. Siitä sitten viereiseen puistoon vetämään mäkivetoja. Syke oli vedoissa 163 ja laski aina kun kävelin vetojen välissä 110. Ulkona on jo valoisaa klo 06.30 ja hitto että on siistiä :) Kevät ilmassa ou jeah!!!

Lenkin jälkeen oli aikaa vetää puuroa nassuun, 70g :D En valita :) Puuron kanssa raikkaria, oliiviöljyä ja marjoja. Perus aamupala. 

Tänään piti taas lähteä FitFarmin toimistoon vähentämään vaatteita ja viihdyttämään Jaria. Tällä viikolla on myös aika ottaa kuntokuvia ja laittaa edellä mainitulle miehelle. Fiksu kun olen, laitoin mies ottamaan kuvat itse :D :D Saamari!! Tässä yksi otos. Neidin kunto tällä hetkellä. Kiristyy kuulema todella hyvin ja todella tasaisesti. Oikeastaan ei voisi mennä paremmin. Menee niin hyvin ettei tarvitse tehdä muutoksia ollenkaan kun homma vaan toimii :) JEEE!!! Mä saan syödä paljon jatkossakin, ihana mies <3 Luvassa hyviä treenitehoja jatkossakin siis. Rok Rok. 


Juteltiin myös muista jutuista, m.m. yhteistyövalmennuksesta joka lähtee käyntiin ensi kuun alussa. Siitä tulee huikea setti mikä voitte seurata blogissani FitFarmin FitBlogissa. Te jotka olette hakeneet tähän niin älkää hermostuko, jokaiselle tulee tietoa henkilövalinnoista ja kaikille valituille ei ole vielä lähtenyt mailia. Ceep calm :) 

Kuntotsekin jälkeen oli treeniaika. Treenin jälkeen piti tietty ottaa pari selfietä kun mun hovikuvaajat Kimmo Karvinen ja Harri Joensuu ei ollut mukana… :/


Tällaista täällä :) Lauantaina on yksi studiokuvaus täällä Tampereella. Linssilude pääsee taas keikistelemään kameran eteen ja Fi4You:lta tulee uusia makeita vaatteita :D Siihen asti saatte katsoa Harrin ottama kuvaa Tamperen tulitikkutehtaalta :)  


Treenatka kovaa ja muistakaa nauttia :D!!!

7 kommenttia:

 1. Sun asenne vaan on niiiiin rock!!! Ton saman energian kun sais jonain päivänä itteensäkin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja jännittää järkyttävän paljon se teidän yhteistyövalinta!! :s

   Poista
  2. :D Kiitos Laura!! Kaivat vaan esille positiivinen asenne, kyky nauttimaan pienistäkin asioista, kiitollisuus siitä mitä on ja rohkeus tehdä sitä mitä haluaa nin johan alkaa hymyilyttää ;)

   Poista
 2. Oot kyllä niin inspiroiva !(: Kisaatko muuten bodyfitneksessä ?

  VastaaPoista
 3. Voitko kertoa miten jaksat olla noin energinen ? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nauttii siitä mitä tekee, huolehtii omasta terveydestään syömällä monipuolisesti, liikkumalla ja nukkumalla riittävästi on energinen :) Energisyys on myös paljon korvien välissä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.