Sidor

10.3.2015

Kuvaus Kimmo Karvisen kanssa ja hieman matskua siitä :)

Hei :)
Ensin haluan kiittää huikeasta määrästä positiivisesta palautteesta johtuen edellisestä päivityksestä!! Olen saanut valtava määrä kommentteja ja palautetta blogin, fb:n ja instan kautta sekä ihan livekommentteja salilla. Tero oli tänään ylättynyt siitä, että olin treenaamassa vaatteet päällä. Oli ilmeisesti odottanut jotain muuta :D 

Päivitys keräsi 3000 kävijää alle vuorokaudssa ja nousi heti blogin toiseksi suositummaksi päivitykseksi. Jollet ole käynyt katsomassa kuvia niin löydät niitä täältä

Minusta on tullut kunnon linssilude. Kuvattiin Kimmo Karvisen kanssa pose- sekä treenikuvia eilen. Kuvaspaikka oli Gym 2000 Turussa. Kuvia on varmasti sataa ja olen ehtinyt katsoa läpi vain murto-osan. Niitä tulee lähiaikoina tänne. Jos joku kaipaa valokuvaaja niin Kimmo on huippuhyvä! Kimmon yhteystiedot sekä portfolio löytyy täältä sekä facesta hakusanalla Kimmon Galleria. Tässä on kuitenkin yksi kuva kuvauksesta. Minusta siitä tuli hieno :) Tässä on nainen melko kaukana kisakunnosta, paino on 80kg. Onneksi voi ottaa kuvia vaikka ei ole kisakunnossa. Toppi on Fit4Youlta. Tykkään siitä ihan hulluna :D Varsinkin leikkauksesta selässä ja väreistä. Ihanan keväistä :D Miltä mieltä olette kuvasta????? Kommentteja pliiis!!!

Otettiin myös treenikuvia. Jouduin oikein töihin ja onneksi oli aminohappoja, carnitiiniä ja vistkuja mukana. Sporttimekka pitää huolen siitä, ettei tule katabolia :) Näitä kuvia saatte nähdä lähiaikoina :)


Kävin treenaamassa tänään ja siitä suoraan Ristoille hierottavaksi. Teki gutaa. Nyt on taas paikat auki hetkeksi. 

Nyt on vielä mahdollisuus päästä mukaan lähiaikoina alkavaan ryhmävalmennukseen. Tässä olisi yksi paikka vapaana vielä. Rohkeasti koodia mulle deahenr@gmail.com jos kaipaat apua kesäkunnon saavuttamiseen :)


TSEMPPIÄ ja kovia treenejä!!!


14 kommenttia:

 1. Eikös tule melkoinen kiire dieetin suhteen jos useampi kuukausi menny jo dieettiä ja paino edelleen 80 kg?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla etenee dieetti just niin kuin pitää, rasva tirise kovalla sykkeellä :) Kiristyn tasaisesti koko ajan ja vauhti on optimaalinen tässä vaiheessa. Tämähän ei ole painoluokkalaji vaan fysiikkalaji ;)

   Poista
  2. Niin tietty olet ollut kauan valmennuksessa ja käynyt varmaan kehonkoostumusmittauksessa ennen dieetin alkua, paljonkos oli rasvatonta massaa kropassa? :) Siitähän saa jo aika hyvän kuvan mikä tulee tiukka kisapaino olemaan, olitko muuten fysiikkaan vai bf:ään menossa?

   Poista
  3. Juu olen nyt neljättä vuotta Jarin avlmennuksessa joten on meillä muutama vuosi takana :)

   Fysikkalajien edustajat, tai ainakin me Jarin kanssa ei oikein luoteta kehonkoostumusmittauksiin jotka perustuvat oletusarvoihin. Ne on toki suunta-antavia mutta ei todellakaan antaa mitään eksaktia tietoa. En siis ole harrastanut niitä. Käytetään Jarin kanssa kehityksen mittarina se miltä fysiikka näyttää ja miten se kehittyy/muuttuu.

   Kisaan bf keskipitkässä :)

   Poista
  4. Joo, eihän ne mitään 100 % tarkkuutta anna, mutta hyvin pitkälti suuntaa siitä missä ollaan.. Killekin videossaan nyt preppinsä aloittaneena oli käynyt mittauksessa ja kertoi rasvattoman massan, eikös hänkin ole Jarin valmennuksessa?

   Eikös suomessa ole melko harvinaista että bf:ssä kisattaisiin yli 60 kiloisena ja oltaisiin oikeasti kisakunnossa? :P

   Poista
  5. Juu en tiedä Killestä :D Hän on myös Jarin valmennuksessa mutta väitti viimeksi eilen että "mehän ei luoteta noihin kehonkoostumusmittauksiin" en sitten tiedä mitä hän on höpöttänyt blogissaan :D Toki ne on suunta-antavia jos käy aina samaan aikaan päivässä, samalla ruokamäärällä ja muut olosuhteet samana.

   Juu, kyllä sellainen 60 kg+ on aika max jos on luomu ja kireä lavalla :)

   Poista
  6. 69kg ja kireä olin :) joten ei se puntari tosiaankaan kerro kuntoa! Miettikää jos minä 180 cm painaisin alle 60 kg :D

   Poista
  7. Kiitos toi piristi :D Kunhan olen kireä niin ei painolla ole väliä :D

   Poista
 2. Kiitos mahtavasta blogista! Kuva on aivan mahtava mutta niin on myös kuvauksen kohdekkin!
  T. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :D Minäkin tykkään kuvasta :) Kimmo on taitava!

   Poista
 3. Upeelta näyttää! !

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia Dea!
  On rohkeaa, että pystyy laittamaan kuvia itsestään myös muussa, kun siinä kisakireässä kunnossa. Kuitenkin kun siinä offikunnossa ollaan suurimman osan aikaa. Kiva, että saadaan nuorille näitä esikuvia, jotka eivät kaunistele totuutta. Olet kaunis ja raamikas nainen! Odotan innolla kisadebyyttiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu Piitu :)!! Olen täysin samaa mieltä ton suhteen ja totuushan on se, ettei kukaan ole kisakireä 24/7 :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.