Sidor

17.3.2015

Dieettiviikko 11 ja kuulumisia

Heippa :)

Täällä lähti dieettiviikko numero 11 käyntiin eilen. Sen kunniaksi painoni päätti laske yli kilolla viime viikkoon nähden. Woop Woop!! On muuten niin siistiä nyt kun alkaa olemaan kevättä ilmassa. Olen yhtä hymyä kun pääsen aamulenkille. Kuullostaa ällöpositiiviseltä, tiedän. Sorry :D Olen vaan niin liekeissä kun pääsen ulos lenkille, tasasykkeiselle tai mäkispurtteja tekemään, linnut laulaa ja on valoisaa. Pölystä viis, minua se ei haittaa ollenkaan. 

Treenit kulkee H-E-L-V-E-T-I-N hyvin. Pahoittelun kirosana :) Hienot naiset ei kiroile jne. mutta kuten jo aikaisemmin todettu, niin en ole hieno nainen vaan täysin hullu ämmä :D Joten satunnainen sekä säännöllinen voimasanojen käyttö on täten täysin sallittua. Muistan myös hymyillä :) No anyway, treenit kulkee, enkat paukkuu aina silloin tällöin ja meno on kova. Verisuonetkin räjähtää kuten minulla on tapana mennä. Vilkas pintaverenkierto. Nyt menee esimerkiksi reverse hack 100kg lisäpainolla, ennen joulu käytin 70kg. Tittidii :) Mitä muuta nainen voi toivoa, rasva palaa, treenit kulkee ja ruoka riittää? Kuva: Kimmo Karvinen  Vaatteet: www.Fit4You.fi
                                                 Olen pysynyt päätöksessäni treenata poserauksia vähintään 10min aina jokaisen treenin jälkeen. Lisäksi tunti viikossa tai joka toinen viikko Sirpan kanssa ja yksi pidempi oma posetreeni viikossa. Huomaan kyllä että kova työ palkitaan. Asennot paranee koko ajan. Treenaan poserauksia joko peilisalissa yksin, tai jos se on varattu niin vedän rohkeasti vaan salin puolella. Tekee muuten hyvää poserata kun ympärillä tapahtuu asioita ja on porukkaa. Oppii keskittymään omaan tekemiseen ympäristöstä huolimatta. Jouduin jossain vaiheessa ostamaan uudet kisakengät. Jalat kutistuu ja nykyiset alkaa olemaan liian isot. Odotan vielä hetken etten tarvitse ostaa uudet moneen otteeseen :)Kuva: Kimmo Karvinen  Vaatteet: www.Fit4You.fiSporttimekkalta tuli taas lisäravinteita. Näitä menee relilusti :D Fortixin isolaatti on muuten todella jees välipalaksi, palkkariksi, lisäprotskuksi ym. Liukenee loistavasti, maistuu niin hyvälle ja imeytyy hyvin :) Pääsin tänään Teron kanssa treenaamaan. Haluan aina treenata jalkoja mutta tiedän, että Tero tykkää treenata muutakin kuin jalkoja joten annan yleensä Teron päättää mitä treenataan, jalkoja tai jotain muuta. Tänään treenattiin käsiä. Oli muuten hanskat jäätävässä pumpissa :D Tehtiin ihan perusliikkeitä ja nehän tunnetusti toimii hyvin, varsinkin kun laittaa reippaasti rautaa tankoon ja vääntää hyvällä lihaspaineella niin kovaa kun sielu sietää. Voisin jumapata Teron kanssa joka päivä, ihana mies kaikin puolin :D Juttutasokin on just sopiva tällaiselle pölölle.

Otin teille tällaiset superupeat pukkariselfiet huonossa valossa :D Tiedättekö mitä??!?! Tämä pölö lähtee Rovaniemeen huomenna :D Lähijakso Lapin urheiluopistolla taas. Luvassa kolme treenipainoitteista päivää muiden treenihullujen kanssa. Meillä on huippu porukka kasassa ja mulla on jo kova ikävää opiskelukavereitani. Ohjelmassa on m.m. liikuntälääketieteen tentti, liikuntalääketieteen luentoja, käytännön asioita salilla, sauvakävelyä, lumikenkäilyä, enemmän fyysisen kunnon mittausmenetelmiä jne. Odotan mieleenkiinnolla tota lumikenkäilyä :D Pakko myöntää että minulla on kyllä hieman ennakkoluulloja sitä kohtaa mutta juuri siksi se tekee minulle hyvää testata sitä. 

Btw, sain vähän aikaa sitten palautetta siitä, että blogiteksit ovat täynnä kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Tämä pitää aivan varmasti paikkaansa :D Jos joku ei tietää, niin olen suomenruotsalainen. Hyvä puoli kaksikielisyyden kanssa on se, että on kaksikielinen. Huono puoli on se, että on semihyvä/-huono molemmilla kielillä :D Koittakaa kestää!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.