Sidor

6.3.2015

Kuvauspäivä ja uusi ruokavalio

Hui mikä päivä :D
Päivä käynnistyi mukavasti mäkispurteilla. Löysin huippens hyvän mäen viereisestä puistosta. Vedin sitä ainakin miljoona kertaa… no melkein ainakin. Vetojen välissä pari minuuttia kävelyäa jolloin syke laski. Pikkasen lensi hiki :D Sooo nice!!!             

Meillä oli Harri Joensuun kanssa sovittu kuvaus tälle päivälle. Käykää katsomassa Harrin sivuja :) Ollaan otettu kuvia Harrin kanssa aikaisemmin ja meillä synkkaa varsin hyvin. Malli poseraa ja ammattivalokuvaaja nappaa kuvia. Otettiin kuvia jäähtyneellä järvellä sekä vanhassa tehdasmiljöössä. Mallin vaatetus oli hyvin vähäinen joten meidän piti olla hyvin tehokkaita. Oli meinaa aika viileetä olla paljain jaloin ja iho paljaana lumisateessa jäällä ;) Tässä teille hieman ensimakua yhdestä kuvauspaikasta. Tulee siistiä matskua ;) Harri on huippu hyvä kuvaaja ja osaa ottaa treeni- & fitnesskuvia. Suosittelen koko sydämestäni! 
                                              
  

  
Kuvauksiin meni pari tuntia ja sen jälkeen olin niin tööt että päätin siirtä etureisitreeni huomiseen. Kehon kuntelua taas vaihteeksi. Onneksi voi vaihtaa lepopäivien paikkaa tarpeen mukaan :) Menin silti poseramaan peilisaliin. Tätä ei voi tehdä liikaa ja piti harjoitella sitä mitä käytiin Sirpan kanssa läpi eilen.

Huoman kyllä että ruokavalioni on muutettu. Nyt on toinen miinuspäivä takana matalammilla kaloreilla ja nälkä on taas tullut kylään. Onneksi nälkä ei mua haita, päinvastoin, hommahan etenee kun vatsa kurnii. Yleensä menee viikko ennen kun totun muutoksiin ruokavaliossa. Ja hei, kun ottaa hieman ruokaa pois miinuspäivistä saa syödä enemmän plussapäivinä. Huomenna on plussapäivä :D :D Valmistan parhaammillaan uunibataattia plussapäiville. Yummy!
Laitetaan tänne lopuksi belfien. Uudet pökät joten hyvä syy kuvata niitä ;) Harmi vaan ettei ne näy kovin hyvin :D


P.s. Sitruunavettä on hyvää :) Sitruuna on emäksinen, tiesittekö sen ;)


Huomenna on lauantai ja silloin tämä akka tappaa etureidet. Monstworkout ja hc reeni luvassa :D Rok rok!!!

Maanantaina on salikuvaus Turussa. Rankkaa tämä mallina oleminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.