Sidor

23.3.2015

Dieettikuulumisia, koulutus"viikonloppu" ja treenijuttuja :)

Moikka :)

Tyttö kutistuu, treenit kulkee ja ruoka maistuu :) Siinä minun tilanne pähkinäkuoressa. Paino tippuu hyvällä vauhdilla ja on aika siistiä nyt kun myös muiden syksyn kisaajien dieetit lähtee käyntiin :)

Kimmolta tuli vielä pari posekuvaa. Jos joku kaipaa valokuvaaja niin Kimmo on huippuhyvä! Kimmon yhteystiedot sekä portfolio löytyy täältä sekä facesta hakusanalla Kimmon Galleria. Vaatteet on Fit4Youlta









Olin Rovaniemellä koulutuksessa to-la. Meillä oli tiivis ja tapahtumarikas lähijakso Lapin urheiluopistolla. Kirjoitin taas vaihteeksi liikuntalääketieteen osatenttiä aiheesta liikunta, ravitsemus ja terveys. Taisi mennä ihan hyvin. On helppo vastata kysymyksiin ja lukea tenttiin kun aihe kiinnostaa ja on paljon taustatietoja. Vedin myös pari omaa treeniä opiston salilla. Olen jostain syystä pakkotoistomagneetti treenatessa, ihmisillä on taipumusta tulla oma-aloitteisesti auttamaan kun treenaan, salilla kun salilla. Nyt sain kyllä niin paljon jeesiä ja vedin samlla jumpat kunnon apinaraivolla, lopputulos oli todella hyvät treenit ja mukavat domsit :)

Tein myös pari sykennostolenkkiä salilla. Herätys 5.30 ja salille tappamaan crossaria. Vedin syket niin korkealle että meinasi oksu lentää pariin otteeseen mutta ei se haittaa, rasva palaa ;) Tältä näytän kun tapan crossaria


                                                                                         






Sain uuden treenilaukun Fit4Youlta just sopivasti ennen reissua. Vanha treeilaukku on melko karseassa kunnossa kovan käytön jälkeen. Bettersin kassi on aivan huippu ja sen saa laitettu myös repuksi mikä on hyvä asia jos haluaa välttää virheasentoja pidemmän päälle ;) 










Näin voi myös hoitaa banaanien punnitseminemn treenin jälkeen. Ei tekosyitä vai miten se meni ;)







Oli mukavaa tulla kotiin sunnuntaina kun Sanna oli tullut minun luokse kylään perjantaina ja siivonut kämppäni. Tai imuroinut :) Sanna kisaa nyt keväällä ja on kyllä HUIKEASSA kunnossa :) Sanna Sjöblom bf -168cm. Sunnuntai meni sitten mukavasti Sannan seurassa. Vedin myös oma treeni ja yksi ohjaus salilla. Lisää näitä päiviä kiitos :)

Tänään alkoi yksi uusi ryhmävalmennus. Meillä on huippu jengi kasassa ja oli kyllä ilo tehdä alkuopastus huippu motivoituneelle porukalle!! Jos löytyy kiinnostusta ryhmävalmennuksille niin saa laittaa mulle koodia, kimpassa on kiva tehdä ja saa samalla myös vertaistukea :) Tämä sopii loistavasti kaveri- tai työporukalle!

Tässä vielä hieman ruokakuvia. Ekassa on jauhelihaa, täysjyväriisiä, tuoreita vihanneksia, valkuaista ja chiliä. Kaikki pannulle ja naamaan :) Valmistuu muutamassa minuutissa ja on hyvää!!










Kana- ja munahommia :)







Näin voi käydä jos on liian vanha muna… :D Haju oli melkoinen.






Jees boks. Pian on lepopäivä tapettu, huomenna pääsen treenaamaan ja keskiviikkona menen kuntotsekkiin. Keskiviikkona rullataan kalvoja taas tyttöjen kanssa. Hanna oli saanut hyvää palautetta hierojaltaan siitä, että jalat ei ole enää jumissa kun hän on alkanut rullaamaan niitä :) On kiva huomata että voi olla avuksi ja saada konkreettisia tuloksia aikaiseksi :)

Ihanaa työ- ja treeniviikkoa teille!! 




4 kommenttia:

 1. Koska päätätte kuka pääsee sun&fitfarmin yhteistyöjutskaan? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka :) Hakemuksi aon tullut sen verran paljon että valintoihin on mennyt hieman aikaa. Pyrin saamaan lähetetty s-postia jokaiselle joka on hakenut valmennukseen tämän päivän aikana.

  VastaaPoista
 3. Jos ei vielä ole saanut sähköpostia niin onko se huono merkki eli onko voittajalle jo ilmoitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan yhteyttä jokaiseen, eli ei ole huono merkki :) Katsotaan vielä hieman yhdessä kandidaatteeja Jarin kanssa tänään.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.