Sidor

28.2.2015

Posetreenin antimia

Moikka :)

Tänään piti olla etureisipäivä mutta nyt on jalat niin kipeät että käveleminenkin sattuu. Taisi torstain pakara- ja takareisijumppa mennä perille. Persikka on todella hellänä ja takareidet myös. Olo on muutenkin sellainen että tämän viikon treenit on mennyt enemmän kuin hyvin perille. Päätin siis kuunnella kehoani ja levätä tänään huomisen sijaan. Huomenna sitten kyykkäämään :D 

Kävin toki tekemässä plyotreenin, eli sykenostoaerobinen aamulla. Kyykkyhyppyjä taas vaihteksi :D

Eilen oli silti treenipäivä ja kuten jo kirjoitin viime postauksessa niin olen päättänyt sen, että jokaisen treenin yhteydessä pitää treenata poseja ja t-kävelyä ainakin 10min. Tässä kuvia eilisestä. Vertailuksi kuvia otettuja ennen dieettiä.


Takapose 28.2.2015

Takapose 13.11.2014

 Sivupose eilen ja marraskuussa.

On selvästi kannattanut hiota asentoja koska näen ainakin itse parannusta niiden suhteen. Samoin näkyy kevyen dieetin jäljet :) Homma jatkuu!!

Ensi viikolla on kuntotsekki :D Taas olen samojen kysymyksien ääressä, lähteekö ruokaa vai eikö lähde… Jännäksi menee :D

Loistavaa lauantai teille!!!

4 kommenttia:

  1. Noissa poseerauksissa on kyllä tapahtunut merkittävä muutos!:) Ja on dieettikin tehnyt selkeästi tehtävänsä! Hurjasti tsemppii!!;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.