Sidor

25.2.2015

Dieettiviikko nro 8 ja multitasking

Hei :)

Kirjoitin aikaisemmin siitä, että päätettiin FitFarmin kanssa aloittaa valmentajayhteistyö. Tähän prokkikseen pääsee nyt mukaan :) Myös FitFarm Nutrition on mukana tukemassa yhteistyötä.  

Tässä lisäinfoa siitä alkuperäisen mainoksen muodossa:


Haluatko kasvattaa lihasta, saada kiinteämmän vartalon tai polttaa rasvaa? Vai onko tavoitteesi kenties jokin muu? Sinulla on nyt huikea tilaisuus saada apua omien tavoitteidesi saavuttamiseen! Muutama onnekas henkilö pääsee Dea Henriksonin valmennukseen huippuedulliseen hintaan!

Valmennukset tehdään yhteistyössä FitFarmin kanssa. Valmennusten kulusta kirjoitetaan blogia Fitblogissa. Valmennukset ovat osa koulutustani Lapin urheiluopistolla, jossa suoritan Fitness- ja ravintovalmentajakoulutusta (liikunnan ammattitutkinto). Valmennukset alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa. Ohjaukset tapahtuvat Tampereella. Hakemukset tulee lähettää s-postilla 22.3.2015 mennessä. Kerro lyhyeasti itsestäsi, tavoitteistasi ja miksi haluat valmennukseeni. Kirjoitan treeniblogia osoitteessa www.dunderdea.blogspot.fi ja valmennussivustoni Facebookissa löytyy nimellä Thunder training & nutrition.

1 kpl 6 kk yksilövalmennus (540 euroa)
Sopii loistavasti kehityshakuiselle ja pitkäjänteisille henkilölle. Tämä on loistava paketti, olipa tavoitteenasi kasvattaa lihasta, pudottaa painoa tai panostaa omaan hyvinvointiisi.
Paketti sisältää:
- alkukartoitus
- alkutapaaminen valmentajan kanssa
- alkuopastus salilla
- 11 kpl ohjattuja treenejä valmentajan kanssa
- tarvittava määrä tapaamisia valmentajan kanssa treenien yhteydessä
- treeniohjelma, ruokavalio, lisäravinnekartta sekä päivitykset tarvittaessa
- yhteydenpito ja raportointi s-postitse

Parempaan kuntoon kesäksi -ryhmävalmennus (180 euroa / henkilö)
3 kk ryhmävalmennus (3-5 henkilön ryhmä)
Paketti sopii mainiosti esimerkiksi kaveri- tai työporukalle! Et kuitenkaan tarvitse valmista ryhmää osallistuaksesi, vaan voit osallistua yksinkin.
Paketti sisältää:
- alkukartoitus
- ryhmän yhteinen alkutapaaminen valmentajan kanssa
- ryhmän yhteinen alkuopastus salilla
- 5 kpl ryhmän yhteistä ohjattua treeniä valmentajan kanssa
- tarvittava määrä ryhmätapaamisia valmentajan kanssa treenien yhteydessä
- treeniohjelma, ruokavalio, lisäravinnekartta sekä päivitykset tarvittaessa
- yhteydenpito ja raportointi s-postitse


_____________________________________________________________Terveisiä mun multitasking-elämästä! Olen ollut pari päivää Turussa erikoistumisjaksoa varten. Maanantaina herätys klo 04.30, junalla Turkuun jossa pääkäsittely Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Olin tällä kerralla puheenjohtajan roolissa ja kävin samalla moikkaamassa vanhoja työkavereita käolla :) Siitä sitten klo 15 junalla Tampereelle, suoraan salille josta ruokakaupan kautta kotiin vääntämään eväitä seuraavalle päivälle ja kirjoittamaan kansliatuomio. Konnarilta tuli muuten palautetta kun punnitsin välipalani junassa, olen kuulema mennyt liiallisuuksiin :D


Eilen oli sitten uusi samanlaien rumba. Aikainen herätys, junalla Turkuun, pääkäsittely jne. Junassa voi onneksi tehdä töitä, lukea ja opiskella.

Flunssa alkaa olla selätetty. Pidin viikon lepoa ja kävin maanantaina kevyesti pumppaamassa olkapäitä, ojentajia sekä rintaa. Eilen oli vuorossa selkä, habat ja vatsa. Tekisi mieli sanoa kaikille että "olen ollut flunsassa ja otan tosi iisisti, treenaan kyllä normaalisti ihan kovaa". Pakko olla varovainen alussa ettei menee huonosti :) Mulla on kuitenkin nuha vielä joten on syytä olla varovainen. Aamulenkit olen tehnyt normaalisti ja toki kaikki muu. Btw, on muuten kannattavaa mennä lenkille, kadulta saattaa löytää seteleitä :)

 Lihaspaineet nolla ja niin edelleen. Tältä näyttää dieettiläinen kahden viikon levon jälkeen.

Tänään on foodprep-, kotonaopiskelu- ja posepäivä. Niin ja lepopäiväkin :) Keittiöni näyttää tältä juuri nyt:

Nyt pitää siivoa mun foodprepin jäljet, lukea pikkasen ja sitten lähteä WFC:lle korkkarit kainalossa :) Nyt on muuten dieettiviikko nro 8 :D Melkein kaksi kuukautta on mennyt ja minusta tuntuu etten edes ole dieetillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.