Sidor

26.2.2015

Back in business :D

Moikka :D

Flunssa taitaa olla selätetty. Vedin jalkatreenin tänään ja fiilis oli tosi hyvä. Hieman olen räkäinen vielä mutta se on pientä. Olo oli tosi hyvä vaikka tein ihan semikovan treenin. Toki tuntumalla ja hisun kissun vielä mutta olo on parempi joka päivä ja uskon että voin tehdä aidosti kovan treenin huuomenna :D Tittidii!!! 

Kyllä se vaan näin on, että kun ensin lepää kuusi päivää ja sitten on viikon verran flunssassa niin kyllä treeni vaan maistuu niin hyvälle sen jälkeen. Ja tiedättekö mitä, mun keho on palautunut. Treenit menee ihan eri tavalla perille ja jumit on poissa. Mitä opimme tästä, lepo tekee hyvää :)

Tänään olen tehnyt kaksi päätöstä. 1) treenaan poserauksia Sirpan (mun poseopettaja) kanssa joka viikko kisoihin asti 2) treenaan poserauksia ja t-kävelyä 10min joka ikisen salitreenin jälkeen. Kuten jo aikaisemmin todettu, niin minusta on tyhmyyttä jos oma sijoitus huononee huonoista poserauksista. Niihin voi vaikuttaa paljon enemmän kuin omaan fysiikkaan. Totuushan on se, että paska fysikka ei pelasteta hyvilä poserauksilla mutta hyvän fysiikan voi pilata huonoilla poserauksilla ja myös saada loistamaan kristallin kirkkaasti. Ajattelin mennä viimeksi mainitun mukaan. Treenataan niitä sittten niin paljon kun irtoo. Nyt on 28 weeks out karsintoihin joten mennään mottoni mukaan: Kaikki peliin prkl!!!! Aloitin nro 2) tänään. Tässä kuvamatskua.


Olen myös päättänyt sen, että aloitan tekemään erilaisia kyykkyjä kepillä aina ennen jalkatreeniä. Tämä on loistava tapa lämmitellä ja samalla parantaa liikkuvuutta. Tein tänään m.m. 3 x 15 valakyykkyä kepillä ennen jalkatreeniä. Oli kyllä hiton hyvä tapa lämmitellä treenattavat lihakset ja liikerata ennen treeniä. Suosittelen keppijumppaa jokaiselle! Lämmittelyksi, liikkuvuutta parantamaan, dynamiseen venyttelyyn ja vaikka omien liikeratojen tarkistamiseen. Tai Teron tapaa, auktoriteettin luomiseen :D

Eilen oli lepopäivä. Tein logo Thunder training & nutritionille. Simppeli mutta ei se haittaa :) 


Tänään totesin taas kerran, että valmentajan työ on hyvin antoisa. On niin hienoa nähdä miten omat valmennettavat kehittyvät ja pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan. Siitä tulee todella hyvä fiilis :D On mukavaa tehdä ohjeita ja ohjeistaa motivoituneita ihmisiä jotka oikeati noudattavat ohjeita ja kehittyvät sekä saavat tuloksia. Jaettu ilo on kyllä paras ilo :)

Btw, olen ilmeisesti alkanut antaa rikosoikeudellista dopingneuvontaa. Tai homma on mennyt niin että olen ilmeisesti maininut että haluaisin erikoistua siihen sillä seurauksella että multa kysytään neuvoa näissä asioissa. Mun juridinen lempilapsihan on urheiluoikeus ja varsinkin dopingkysymykset. On hienoa huomata että tälle on kysyntää. Tai hienoa ja hienoa miten sen nyt näkee ;) Mutta hei, rakkaat ihmiset, ei saa olla sinisilmäinen eikä ongelmat häviää tunkemalla niitä maton alle :D Päinvastoin. En nyt ota kantaa kiellettyjen aineiden käyttöön tai siihen miltä mieltä itse olen niistä. Voisin kirjoittaa kirjan eimerkiksi meidän liiton rangaistuskäytännöstä, erityisesti urheilutoimintakiellosta ja miltä mieltä olen sen yhteensopivuudesta perusoikeuksien kuten elinkeinovapauden kanssa. En ota kantaa siihen tässä koska se ei ole tämän blogin tarkoitus :)  

Ostin uusi tee. Minussa asuu ihan oikeasti pieni hippi :) Olen aikaisemmin ollut vegaani, syönyt paljon hampunsiemeniä, tehnyt omaa seitania ja viljellyt ituja. Ja tietenkin juonut savea :) Käytän edelleen paljon kasviskunnan tuotteita vaikka nykyään syönkin lihaa. Kasvissyönnissä ja vegaaniajattelutavassa on paljon hyviä puolia ja ajatuksia. Omasta mielestä tavoitteellinen, kovaa treenaava ja kovassa rasituksesa oleva urheilija tarvitsee kuitenkin myös eläinkunnan tuotteita ja siksi suosittelen tavoitteelliselle urheilijalle sekaruokavalio. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei ituja, hampunsiemeniä ja muita "hippituotteita" voisi syödä. Päinvastoin, niistä saa paljon hyvää. Ostin tällainen hippitee. Lakritsijuuri on tosi hyvää, se maistuu hieman makealla. Kannattaa kokeilla. En sitten saa sponssia tältä firmalta vaan suosittelen ihan vilpittömästi :)                                                  Ja hei, vielä ehtii mukaan mun ja FitFarmin valmentajayhteistyöprokkikseen :) Myös FitFarm Nutrition on mukana tukemassa yhteistyötä. Tässä lisäinfoa alkuperäisen mainoksen muodossa:


Haluatko kasvattaa lihasta, saada kiinteämmän vartalon tai polttaa rasvaa? Vai onko tavoitteesi kenties jokin muu? Sinulla on nyt huikea tilaisuus saada apua omien tavoitteidesi saavuttamiseen! Muutama onnekas henkilö pääsee Dea Henriksonin valmennukseen huippuedulliseen hintaan!

Valmennukset tehdään yhteistyössä FitFarmin kanssa. Valmennusten kulusta kirjoitetaan blogia Fitblogissa. Valmennukset ovat osa koulutustani Lapin urheiluopistolla, jossa suoritan Fitness- ja ravintovalmentajakoulutusta (liikunnan ammattitutkinto). Valmennukset alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa. Ohjaukset tapahtuvat Tampereella. Hakemukset tulee lähettää s-postilla 22.3.2015 mennessä. Kerro lyhyeasti itsestäsi, tavoitteistasi ja miksi haluat valmennukseeni. Kirjoitan treeniblogia osoitteessa www.dunderdea.blogspot.fi ja valmennussivustoni Facebookissa löytyy nimellä Thunder training & nutrition.

1 kpl 6 kk yksilövalmennus (540 euroa)
Sopii loistavasti kehityshakuiselle ja pitkäjänteisille henkilölle. Tämä on loistava paketti, olipa tavoitteenasi kasvattaa lihasta, pudottaa painoa tai panostaa omaan hyvinvointiisi.
Paketti sisältää:
- alkukartoitus
- alkutapaaminen valmentajan kanssa
- alkuopastus salilla
- 11 kpl ohjattuja treenejä valmentajan kanssa
- tarvittava määrä tapaamisia valmentajan kanssa treenien yhteydessä
- treeniohjelma, ruokavalio, lisäravinnekartta sekä päivitykset tarvittaessa
- yhteydenpito ja raportointi s-postitse

Parempaan kuntoon kesäksi -ryhmävalmennus (180 euroa / henkilö)
3 kk ryhmävalmennus (3-5 henkilön ryhmä)
Paketti sopii mainiosti esimerkiksi kaveri- tai työporukalle! Et kuitenkaan tarvitse valmista ryhmää osallistuaksesi, vaan voit osallistua yksinkin.
Paketti sisältää:
- alkukartoitus
- ryhmän yhteinen alkutapaaminen valmentajan kanssa
- ryhmän yhteinen alkuopastus salilla
- 5 kpl ryhmän yhteistä ohjattua treeniä valmentajan kanssa
- tarvittava määrä ryhmätapaamisia valmentajan kanssa treenien yhteydessä
- treeniohjelma, ruokavalio, lisäravinnekartta sekä päivitykset tarvittaessa
- yhteydenpito ja raportointi s-postitse

__________________________________________________________________________


Ja hei… muistakaa arvonta!!! Vielä on tämä viikko aikaa osallistua arvontaan jossa voi voittaa: 


yksi ilmainen ohjattu treeni a 60 min. Ohjaus tapahtuu Tampereella ja luvassa on kovaa kyytiä jokaisen lähtötasoa huomioon ottaen. 

-50% valinnaisesta valmennuspalvelusta. Kyllä :D yksi onnekas saa valita haluamansa valmennuspaketti puoleen hintaan :D 

Arvontaan osallistuminen on hyvin helppoa :) Kommentoit vaan tänne alle tai laitat mulle s-postia deahenr@gmail.com miksi juuri sinä pitäisi saada kyseinen treeni/valmennus :) lisäksi saa myös kommentoida miksi uskot että juuri minä voin auttaa sua pääsemään sun tavoitteisiin. Tähän on mahdollista osallistua 28.2.2015 asti. Julistan voittajat sunnuntaina 1.3.2015.


Hyviä treenejä ja treenatkaa kovaa :D

P.s. Sain juuri s-psotia:

Opintojakso, Arvosana , Opintopisteet , Suorituspäivä , Status
AY7021501: Liikunta, fyysinen kunto ja terveys, 4/5 , 4 , 19.02.2015 , Suoritettu

Eli, liikuntalääketieteen kurssi "Liikunta, fyysinen kunto ja terveys" suoritettu ja arvosana 4/5. Ihan jees :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.