Sidor

18.2.2015

Kuulumisia ja huippu arvonta, m.m. yksi ohjattu treeni veloituksetta :D

Nyt se sitten tapahtui!!!!

Paino siirtyi uudelle kymmenluvulle :D :D WUHUU!!! Enää en painaa jotain päälle 80 kg vaan jotain päälle 70 kg. Painoni ei ole alkanut seiskalla pariin vuoteen joten voin sanoa että että tyttö on FIILIKSISSÄ!! Aamupainoni oli maanantaina 80,9 kg ja tiistaina 79,7 kg. En ole polttanut 1,3 kg rasvaa vuorokaudessa mutta olin selvästi nesteinen sunnuntaina ja ne lähti liikkeelle.


Kuva otettu ennen dieettiä :)


Nesteistä puhuen niin naiset ja miksei miehetkin, kun te olette ruokavaliolla, treenatte ja stressaatte siitä että paino heittelee, ei laske tai jopa nousee niin pliiiis, muistakaa sen, että kehossa on todella paljon nestettä ja moni tekijä vaikuttaa niiden määrään. Nesteet tekee kepposia painon suhteen ja jos on dieetillä ja paino heittelee tai ei laske koko ajan niin se ei tarkoita sitä ettei homma etenisi. Lihakset sitovat paljon nestettä joten kovan salitreenin jälkneen paino nousee, lepopäivän jälkeen se laskee. Stressi, huono yöuni, flunssa ja hormonaliset tekijät kuten menkat vaikuttavat myös kehon nestemäärään. Laitan tänne miten painoni on kehittynyt dieetin aikana. Näette siitä, ettei se todellakaan ole laskenut joka viikko. Silti en ole mennyt paniikkiin ja heittänyt hanskat tiskiin :D Luotan enemmän peiliin ja tiedän, että paino laskee ennemmin tai myöhemmin kun tehdään asiat oikein. Harvemmin käyrä on linearinen mutta pitkässä juoksussa suunta on oikea vaikka se heittelee lyhyellä aikavälillä.

viikko 1
05.01. 83,5 kg
viikko 2
12.01. 82,7 kg
viikko 3
20.01. 82,3 kg
24.01 81,2 kg
viikko 4
-
viikko 5
02.02. 81,4 kg
07.02. 80,9 kg
viikko 6
09.02. 81,3 kg
viikko 7
16.02. 80,9 kg
17.02 79,7 kg

Eilen oli taas aika napata kuntokuvia ja lähettää niitä päällikölle. Kuntokuvista näkee parhaiten mihin suuntaan homma menee. Itse olen sokea omaan kuntoni ja siksi on todella hyvä olla valmentaja johon voi luottaa. Valmentaja on kaikin puolin korvaamaton kun haluaa saada tuloksia aikaiseksi. Oma mieli muuttuu koko ajan ja on vaikea itse nähdä kokonaisuutta, mikä on oleellista ja mikä ei, miten päästään tavoitteisiin jne.


Ajattelin näin uuden kymmenluvun kunniaksi julistaa arvonta :) Jaettu ilo on paras ilo ja haluan auttaa myös lukijoitani pääsemään parempaan kuntoon sekä tavoitteisiin! Arvonnassa on mahdollista saada:

yksi ilmainen ohjattu treeni a 60 min. Ohjaus tapahtuu Tampereella ja luvassa on kovaa kyytiä jokaisen lähtötasoa huomioon ottaen. 

-50% valinnaisesta valmennuspalvelusta. Kyllä :D yksi onnekas saa valita haluamansa valmennuspaketti puoleen hintaan :D Käykää kurkkamassa mitä on tarjolla valmennushinnastossa, jokaiselle löytyy varmasti sopiva setti :)

Arvontaan osallistuminen on hyvin helppoa :) Kommentoit vaan tänne alle tai laitat mulle s-postia deahenr@gmail.com miksi juuri sinä pitäisi saada kyseinen treeni/valmennus :) lisäksi saa myös kommentoida miksi uskot että juuri minä voin auttaa sua pääsemään sun tavoitteisiin. Tähän on mahdollista osallistua 28.2.2015 asti. Julistan voittajat sunnuntaina 1.3.2015.

Eli nyt vaan rohkeasti tarinoimaan!!!

Btw, olen saanut joku pöpö. Kurkku on täynnä limaa, nenä vuotaa ja on tukossa jne. Taitaa olla dieetin eka flunssa. No, ei auta kun levätä, juoda paljon nestettä ja nähdä tämä mahdollisuutena hoitaa kaikki rastissa olevat kouluhommat pois alta kotona :) Olen hieman hippi joten vedän inkivääriteetä kaksin käsin. Inkivääri on loistava kaveri!
6 kommenttia:

 1. Mäkin haluan tuollaisen selän:) t: Johanna40-v (Fitfarmissa Liten WL) Ei sitten kun treeniä kunnolla vaan:)

  VastaaPoista
 2. Mä olen treenannu viime vuodet vain omalla kotisalillani vapailla painoilla ja ehkä omalla mukavuus-alueella liikkuen. Haluisin ton treenikerran just siksi että pääsis treenaa ihan hullun kovaa ja kunnon salille!!

  VastaaPoista
 3. ohjattu treeni on aina eri asia kuin itsestään puuhailu. ohjaaja on korvaamaton tsekkaamaan tekniikat kuntoon ja tsemppaamaan sarjat loppuun asti, lisäksi uudet vinkit (tai vanhojen kertaukset) tuntuman löytymiseen ovat myös aina tervetulleita :)

  VastaaPoista
 4. olisit huippuvalmentaja (näin blogin perusteella), koska olet todella motivoitunut ja kiinnostunut, joten pitäisit varmasti valmennettavasta hyvää huolta ja vaatisit tuloksia ! ja johan siun omat kuntokuvat puhuu puolestaan, innolla jään oottamaan matkaa lavoille :) olisi myös kiva että joku katsoisi tekniikoita ja voisi katsoa mihin itsestä onkaan kun joku piiskaa !

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos loistavista kommenteista :) Ilmoitan huomenna miten arvonnassa meni :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.