Sidor

8.2.2015

Ei tekosyitä osa 1

Moikka :D!!

Sain tänään aamulla kuningasidean. Tai oikeastaan sain kakasi kuningasideaa. Aloitetaan yhdestä.

Päätin tehdä blogipäivityssarja aiheesta "Ei tekosyitä". Tekosyitä löytyy jokaiseen lähtöön kuten myös tapoja saada asiat tehty. Se on aina yksilön oma päätös kumpi valitsee, tekosyy tai keino tehdä asia. Päivityssarjan tarkoitus on tsempata tekemään innovatiivisia ja rohkeita päätöksiä jotta tekosyyt vähenee. Kirjoitan päivitykset tilanteista mun omassa arjessa jolloin olen saanut homma hoidettu vaikka oikeasti tekisi mieli olla tekemättä. Toivottavasti saatte siitä intoa vähentämään omat tekosyyt :)!!!

Ei tekosyitä osa 1 

Mulla on tunnetusti tällä hetkellä sekä sykennostolenkkejä, että tasasykkeisiä lenkkejä ohjelmassa. Teen nykyään sykennostolenkit salilla crossarilla. Olen myös tehnyt lenkit mäkispurtteina. Nykyään asun hieman keskustan ulkopuolella, tilapäinen LVI remppapako joten lähden aina bussilla WFC:lle tekemään sykennostot crossarilla. No, mennään nyt siihen toiseen kuningasideaan. Mulla oli rastissa yksi sykennostolenkki tälle viikolle. Normaalisti teen ne arkisin kun sali avaa klo 07. Tällä viikolla olen kuitenkin ollut sen verran Turussa etten ole saanut tehty kuin yksi sykennostolenkki WFC:llä. Sali avaa vasta klo 12 joten se ei ollut vaihtoehto tälle aamulle. Ajattelin siis tehdä mäkispurtteja. No, kun menin ulos klo 07 aamulla huomasin että jumatsuka, on niin liukasta etten pysy pystyssä ja tuulee voimakkaasti…. FAAAKKK!!!! Miten mä nyt saan sykennostot tehty???? Mäkijuoksu ei ollut vaihtoehto enää. Helppo ratkaisu olisi ollut tehdä tasasykkeinen lenkki mutta olin hoitanut ne pois alta tälle viikolle ja ohjelmassa oli tosiaankin sykennosto. Toki olisin keksinyt tuhat ja yksi tekosyitä tehdä se tasasykkeinen tai mennä kotiin syömään puuroa. Tämä ei kuitenkaan kuulu tapoihin. Oli siis pakko keksiä jotain muuta kuin tekosyitä. Oli pakko keksiä keino miten saan lenkki tehty olosuhteista huolimatta.

Hyvän idean kun sain niin menin viereiseen leikki- & koirapuistoon. Täällä ei ollut liukasta kaikkialla. Puistossa aloitin sitten tekemään lumihangessa syviä kyykkyhyppyjä apinaraivolla. Jokainen sykennosto oli 20-30 hyppyä "ass to grass ja räjähtävä hyppy"- tyylillä. Syke nousi ja hiki lensi. Nostojen välissä kävelin leikkipuiston ympäri. Tätä tein kahdeksan kertaa. Loppuviimeistelyksi tein vielä sykennosto omassa kerrostalossa, eli perinteinen rappukävely pitkällä askeleella alhaalta ylimpään kerrokseen. Sweet :D Oli kyllä niin hyvä fiilis ja voittajaolo kun tulin kotiin!! Hiki valui naamasta ja endorfiinitasot oli kunnossa :D Kannatti jälleen kerran haastaa itsensä hieman.







Ettei homma menisi itsekehun puolelle niin paljastan teille miltä mun jokainen aamu näyttää. Tänään ei ollut poikkeus.





Uskon silti vahvasti siihen, että ihminen on oltava poikkeuksellisen lahjakas kun saa puuron kiehumaan yli joka ikinen aamu….

Venyttelin m.m. sisäreisä eilen illalla. Oli hieman vaikea ottaa siitä kuva mutta yritin kovasti :D Suurin osa kuvista oli toisen kuvan näköisiä :D








Loistavia sunnuntaitreenejä!! Ja hei muistutan siitä, että helmikuun ja maaliskuun aikana ostetuista valmennuksista/ohjelmista/ohjauksista saa -20%. Huipputarjous!!! Otan rajoitettu määrä valmennettavia hellään hoitooni :D Hinnasto löyty täältä, näistä tosiaankin se 20% pois nyt vuoden alussa. Rohkeasti koodia vaan deahenr@gmail.com :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.