Sidor

6.2.2015

Banaanirakkautta ja yhteistyöjuttu

Hei :)

Tiedättekö, banaani on niin hyvää!!! Puhumattakaan puurosta, bataatista, jauhelihasta, kanasta, valkuaisesta… suolasta :D ja vitamiinipurutabuista :D Oikeastaan kaikki mitä voi syödä ja maistuu joltain on aika hyvää :D Lempparit on kuitenkin tällä hetkellä kaikki hiilarit. Tässä hieman banaanirakkautta. En ole seonnut. Olen aina ollut täysin sekaisin :D


En olisi ikinä uskonut sanovani, että leusiini on hyvää. No siihen ollaan nyt tultu. Se maistuu ihan viinalle. Enkä edes tykkää viinasta tai käytä sitä. Olen ollut absolutisti jo monta vuotta. Leusiini on aina ollut inhokkiaminohappni maun puolesta. Se liukenee huonosti ja maistuu pahalta. Muutenhan se on todella hyödyllinen aminohappo mikä kannattaa käyttää. No, nyt kun sekoitan se esim isolaatin kanssa niin maistuu aiva taivaalliselta :D Hyvä näin.

Olin Turussa pari päivää ja nukuin siskoni luonna. Siskollani on reilu yksivuotias poika. Jumankekkere että hänellä on puurolahjat! Myrsky syö enemmän puuroa kuin minä aamuisin ja vetää banaania päälle. Meillä on ihan pikkasen kokoeroa. Olin ihan suu auki kun syötiin aamupala yhdessä. Lupaavalta vaikuttaa kun jo siinä iässä ymmärtää nauttia puurosta ja banaaneista, onkohan sukuvika :)?

Mysrsky 1 v puuroannos
Dean puuroannos
Ja kyllä, näette oikein. Puurossa on voita :) En normaalisti syö voita vaan esim oliivi- tai kookosöljyä aamulla. Nyt kävi kuitenkin niin, että sitä ei ollut aamulla ja olin ihan rehellisesti sanottuna unohtanut ostaa sitä aamuksi. Joskus pitää osata improvisoida. No, onneksi voi on ihan ok rasvalähde kun käyttää kohtuudella ja muistaa käyttää myös laadukkaita kasvisrasvoja. Oli muuten tosi hyvää :) 

Oli myös todella mukavaa viettää aikaa perheeni kanssa vaikka aika jäi hieman lyhyeksi. Keskiviikko oli täynnä luentoja ja kävin moikkaamassa ystäväni Marika. Hän kisaa keväällä ja jumankekkere että siitä tulee kova akka :D Torstaina saatiin tunti laatuaikaa siksoni kanssa. Mentiin kahdestaan aamulenkille. Tämä on nykyään harvinainen herkku kun minä asun Tampereella ja siskollani on lapsi. Lenkin jälkeen oli aika mennä yliopistoon. Meillä oli luento todistajanpsykologiasta ja todistajankuulustelusta. Tämä on oikeasti hyvin kiinnostava aihe. Saatiin myös roolit fiktiiviseen oikeudenkäyntiin V-S käolla, olen siviiliasian tuomari. Kröhm kröhm :D Pitää hieman perehtyä prosessijohtoon siviiliasioissa ja varsinkin käsiteltävän asian haasteeseen ja vastineeseen. Tämä on kaikin puolin kiinnostava ja hauska erikoistumisjakso :) ja hyvä vastapaino bodailuun ;)

Btw, tässä todistusaineistoa siitä, että s-koon housut menee päälle. Nainen on pienentynyt tai sitten housut ovat venyneet :D Uskottava tuomari ottaa belfiekuvia ja laittaa niitä nettiin!!!


Näyttää myös siltä, että tytöllä on jotain pieniä olkapäitä. Kunhan se ei ole pelkkä illuusio :D Se jää nähtäväksi.Pitkän päivän jälkeen oli aika suunnata takaisin Treelle. Jouduin sekoittamaan latausjuoma hiilihapolliseen kivinnäisveteen bussissa. Älkää kysykö miksi ;) Tämä ei ollut hyvä idea koska sheikeri meinasi räjähtää :D Oli tosi kivaa istua bussissa sheikkerin kanssa jonka sisällä on tosi kova paine ja josta pursuu ulos latarivaahtoa kovalla vauhdilla. Lopputulos oli aminohapponestettä sylissä ja paljon katseita kanssamatkustajilta :D Hyvin menee siis :D Tästä huolimatta sain vedetty hyvän olkapää- ja rintatreenin. Tai ehkä syy oli juuri tossa salaisessa spesiaalijuomassa :D

Niin juu, ensi viikolla pitäisi mennä kuntotsekkiin. Hui :D Jännäksi menee. Uskaltaako sinne mennä :D Nykyään pitää aina miettiä että lähteekö ruokaa jos menee tsekkiin. Toisaalta voi se ruoka lähteä ilman tsekkiäkin joten siinä mielessä sillä ei ole merkitystä. Jari on ainakin ollut tyytyväinen kuntooni tähän asti joten toivottavasti näin on myös esni viikolla :) 

Ensi viikolla pitää myös mennä Fitfarmin toimistoon muissa asioissa. Pitää suunnitella hieman valmennusyhteistyötä. Siitä en kerro enemmän tässä vaiheessa mutta voin kertoa sen, että siitä tulee sekä näkyvä että hyvä juttu :) Pysykää kuulollaan!

Btw, olen lisänyt valmennushinnasto omana sivuna tänne blogiin http://dunderdea.blogspot.fi/p/hinnasto.html. Löytyy varmasti jokaiselle sopiva setti :D Nyt on vielä hyvin aikaa päästä parempaan kuntoon kesäksi ja jos haaveilee lihaksikkaasta kehosta niin ei muuta kuin koodia tänne suuntaan :)

Hyviä treenejä teille!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.