Sidor

25.12.2013

Joulujumppa, jumissa Nauvossa ja tankkauspäivä


Heip! Terveisiä Nauvosta! Tultiin tänne maanantaina iltaivällä siksoni, sen miehen, lapsen ja kahden koiran kanssa. Onneksi lähdettiin sen verran myöhään että pääsin treenaamaan aamulla. Muuten tulisi tooosi pitkä treenitauko joulun vuoksi. Pahoittelen nyt heti alkuun myös sen, että teksti saattaa olla aika sekava, sekä sisällöltään että muodoltaan. Kirjoitan nimittäin äidin iPadilla ja se on yllättävän hankalaa;)

Gym2000:lla oli hyvin tilaa treenata ja sain vedetty hyvän selkä- & vatsatreenin.

Ylätalja :)


Alatalja lumihangessa:)



Menin kotimatkalla ostamaan glutamiinia kun omat varastot oli päässyt loppumaan ja mukaan tarttui vahingossa elämäni ensimmäiset Bia Brasilit.... Huups!! Nämä on muuten todella mukavat jalassa ja jopa tällainen plussapallo mahtuu niihin. Olen haaaveilut pinkeistä Bioista mutta ne venyvät niin ääri paljon kun minä vedän ne jalkaan, että alkkarit näkyy läpi. Tai ainakin kuvittelen niin. Näistä ei ainakaan näy läpi ja olen tyytyväisenä viettäyt koko joulun niissä :)





Olin ajatellut lähteä takaisin Turkuun tänään mutta en mahdu enää siskoni kyydissä takaisin... Ihme juttu ;) Eikä bussit kulje tänään :( Eli se siitä ajatuksesta mennä treenaamaan tänään. Yleensä treenaan kaksi päivää, yksi lepo, kolme päivää treeniä, yksi lepo, kaksi treenipäivää.... Mutta nyt joudun poikkeuksellisesti lepämään kaksi päivää putkeen ja treenata neljä päivää peräkkäin jotta pysyn siinä viisi treeniä + kaksi lepopäivivää viikossa. Ehkä se tekee ihan hyvää poiketa omista kaavoista joskus välillä vaikka kyllä olen yrittäyt keksiä keino miten pääsisin jumppaamaan tänään. Ainakin tulee oltua kunnolla perheen kanssa mikä on ihan jees :)

Jouluaatto meni dieettiruuilla. Käytiin siskoni kanssa aamulenkillä ja sen jälkeen ei tehty oikein mitään. Olen kutonut sukkia taas vaihteeksi...:D ja maannut sohvalla. Kävin kyllä makamaan joulupöydän viereen lattiallakin, jalat ylhäällä kun en enää pystynyt istumaan kovalla tuolilla kipeiden takareisien vuoksi. Äiti ehdotti sitä ihan itse ( yritän kyllä käyttäytyä joulun) kun olin niin kärsivän näköinen enkä pystynyt vastustamaan tarjousta. Teki kyllä hyvää köllöttää lattialla ruokapöydän vieressä! Takareidet ovat siis melko hyvässä kunnossa, kävelen kuin vanhuus. Joulustressistä puhuen niin silloin kun oltiin pieniä siskoni kanssa käytiin joulurauhassa ja hautausmaalla mutta nykyään ollaan vaan yhdessä ja otetaan todella rennosti ilman stressiä. Joulu on kuitenkin juhla jolloin pitäisi rentouta ja olla perheen kanssa eikä stressata kaikki pakollisten ohjelmanumeroiden kanssa. 

Tarkoitus oli mennä lenkille tänäänkin aamulla ja sen jälkeen pitää tankkauspäivä. Mutta kurkkuni alkoi särkemään eilen kun olin menossa nukkumaan ja pelkään todella paljon että saan joku uusi tauti pitkällä treenitauolla taas joten jätin lenkki väliin. Otan se kyllä takaisin myöhemmin tällä viikolla kunhan en sairastu. Olo paransi kun join lämmintä kahvia aamulla ja päätin että tankkaan kuitenkin, muuten se siirtyy ensi viikolle ja olisi hyvä pitää se nyt. Toivotaan ettei kurkkukipu kehity pahempaan suuntan ja että pääsen huomenna treenamaan täyteen tankatuilla hiilarivarastoilla!! Täällä äidin ravintolakeittiössä on muuten tosi jees kokata! On paljon tilaa, hyvät vehkeet ja isoja kattiloita :)

Pitäkää peukkuja etten sairastu, mä haluun treenaamaan ja kehittymään :)!!!!

Rauhallista joulua sinne!! Te jotka olette kisdieetillä, vedätte lenkkejä, salitreenejä ja dieettiruokia jouluna, tsemppiä!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.