Sidor

23.12.2013

Melkein valmis joulupaketti

Hou hou! Huomenna on jouluaatto, ei kyllä ole yhtään selainen olo kun katsoo ulos ikkunasta. Toisaalta on minun mielestäni aika jees ettei ulkona ole pakkasta ja kylmää joten tämä pimeä plussatalvi sopii minulle hyvin :) Vaihdoin talvitakki takaisin kevät-&syysrotsiin eilen, Turussa oli +6 astetta ulkona joten Haltin pitkä topppatakki oli hieman overkill siihen nähden.

Vietän joulu perheen kanssa Nauvossa. Äidillä on pieni hotelli ravintolakeittiöllä ja ollaan tänä vuonna sielä, kaikilla on oma hotellihuone ja käytössä on iso keittiö. How cool is that ;)?! No jaa, jos ollaan ihan rehellisiä niin olisin kyllä mieluummin himassa, siis Nauvossa kotona, ei täällä Turussa. Olen kuitenkin viettänyt aika monta tuntia työn merkeissä hotlassa joten se ei oikein tunnu rentouttavalta ja kotoisalta paikalta viettää joulua mutta näin tänä vuona :) Joulu on kuitenkin vain yksi päivä vuodesta, ei se sen kummempaa ole. 

Nyt moni varmasti miettii että meinaanko herkutella jouluna ja syödä vaapaammin? No way!! En näe siinä mitään järkeä. Toki sain lupaa Jarilta tankata jouluruuilla jouluna mutta 1) en välitä jouluruuista 2) kehoni on tottunut tiettyyn ruokiin ja kroppa menee ihan sekaisin jos yhtäkkiä vedän rosollia kinkulla kaksin käsin, ei se ole sen arvoista. Jos söisin jouluruokia niin tekisin sitä äidin vuoksi, jotta hänellä olisi parempi mieli. Mutta koska tiedän ettei hänellä ole mitään väliä että syönkö omat ruuat vai laatikoita niin miksi sitten söisin :) Helppoa! Kuten olen kirjoittanut aikaisemmin niin en kauheasti välitä herkuista ja syön mielluummin niin että voin hyvin, tämä koskee myös joulu. Minulle joulu on paljon muuta kuin jouluruokia. Se on aika jolloin saa olla perheen kanssa, antaa toisille lahjoja ja fiilistellä kynttilävalossa.

Nyt voin myös paljastaa teille sen, että ajattelin kyllä tankata joko jouluaattona tai seuraavana päivänä. Syystä että minun pitää tankata kerta vielä tänä vuonna, sen pitää tehdä lepopäivänä ja se on aika optimaalinen ajankohta siihen nähden että dieetistä on pari viikkoa jäljellä joten saan tankkauksesta kaiken irti treeneissä. Suoritan tankkaus hyväksi todetun kaavan mukaan, eli samlla systeemillä kuten viime kerralla, riisiä, pastaa, kaurahiutaleita, riisipuuroa, hedelmiä ja vihanneksia. Ei joulutortuilla ;) Voitte vilkaista millainen tankkaus on edessä täältä. Olen kyllä saanut kuulla hieman siitä että tankkaan muulla kuin jouluherkuilla. No, kuten olen kirjoittanut aikaisemmin niin olen luonteeltani hyvin pragmaattinen ja tankkaan kropalle, en päälle. Se siitä ;)

Joulusta puhuen niin olen itse aika valmis joulupaketti. Kaikki paikat sattuvat. "Doms doms trallalllalaaaa" Maijua lainaten :D Tämä johtuu varmasti osittain viime viikon sairastelusta, kroppa on ihan shokissa treeneistä. Osittain myös siitä että olen tällä viikolla saanut kovaa kyytiä ja olen oikeasti aika rikki. Eilen aamulla oli sellainen tilanne etten meinanut päästä pöntölle ilman käsien apua. Kyykkyyn oli siis hyvin hankalaa mennä... Torstain etureisitreeni on ilmeisesti osunut. Meillä oli sovittu kröhm kröhm... jalkatreeni Ramin kanssa klo 11, onneksi takareidet- ja pakarat, joten tein kaiken aamulla jotta jalat olisivat hieman paremassa kunnossa. Venyttelin ja rullailin urakalla. Se auttoi kyllä ja positiivisin mielin suuntasin salille. Totuus tuli kuitenkin hyvin äkkiä vastaan kun menin ulos ovesta. Jokainen askel sattui ja tuntui siltä että joku olisi lyönyt veitsillä etureisiin. En voinut kun nauraa tilanteelle ja itselleni, hitto että ihminen voi olla sekaisin!! Tyyppi on täysin invalidisoitunut ja menee silti hakemaan lisää kyytiä ja nauttii siitä kaiken lisäksi :D Saatiin kuitenkin hyvä treeni aikaiseksi sellaisilla liikkeillä jotka ei mennyt etureisiin. Ja aika nopeasti etupuolen kipu unohtui kun takapuoleen alkoi valumaan verta, eli kandee mennä reenaamaan jos on paikat kipeät ;)

Sain tällainen hieno joulutähti muistoksi jalkajumpasta :D
Lisäksi on rinta ja kädet täysin domsissa. Minulla oli rinta- ja hauistreeni lauantaina ja onnistuin ensimmäistä kertaa elmässäni jäämään tangon alle penkissä. Se meni niin että väänsin penkkiä ja siinä vaiheessa kun alkoi tuntumaan raskaalta niin ajattelin että "saatana perkele vittu, vielä menee!!!" ei mennyt ei. Jäin siihen alle, tanko rinnan päällä samalla nauraen tilanteelle ja huutaen apua. Onneksi oli muitakin ihmisiä salilla ja sain nopeasti jeesiä :D No, treeni meni muuten hyvin perille ja eilen oli jo hankalaa avata rintaa, olen venytellyt sitä seinää vasten tiheään tahtiin mutta jostain syystä se jumittuu aina uudestaan... :D Olen hieman yrittänyt kutoa niitä minun sukkia mutta jouduin lopettamaan kun kädet sattuvat niin paljon :( 

Tänään on luvassa selkäjumppa ja sen jälkeen lähdetään siskoni kanssa ajamaan Nakuun eli Nauvoon. Huomenna lepoa ja toivon mukaan pääsen keskiviikkona taas jumppaamaan. I wish :) 

Tajusin muuten eilen että nyt on enää noin 10 viikkoa jäljellä kisadieettiin... Se tulee ihan oikeasti!! Tähän asti se on ollut sellainen "joskus tulevaisuudessa" juttu, nyt se on jo ovella. Onneksi ehtii paljon tossa ajassa. Eikä se että on kisadieetillä tarkoita sitä, ettei lihakset kasvaisi tai ettei voisi treenata kovaa :) Mutta tällaiselle ensikertalaiselle ensimmäinen kisadieetti on kuitenkin iso asia ja odotan sitä innolla. Nyt keskityn kuitenkin tähän hetkeen ja siihen että saan mahdollisiman paljon kehitystä aikaiseksi tässä ajassa. Kisadieettiin voin keskittyä sitten kun se alkaa :)

Ihanaa joulua teille! Syökää kohtuudella, ei se ruoka lopu syömällä eikä noi Aladinin suklaat ole edes hyviä. Ihan aikuisten oikeasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.