Sidor

21.12.2013

Kuvapäivitys

Pistetään tänne tällainen hyvin itsekeskeinen kuvapäivitys :) Hieman aamuposerauksia ennen salille menoa...


Ja jalat taas vaihteeksi... eihän niistä jää mitään jäljelle! Minusta näyttää siltä ette ne pienenee koko ajan :/ Onhan niissä läskiäkin mutta ei niiden tarvitse häviä kokonaan! Pian minullakin on tikut.Ja treenin jälkeistä pullistelua. Huomaa muuten etten ole treenanut poseramista niin ahkerasti vähän aikaan kun seison ihan vinossa tuplahauis edestä poserauksessa. Pitää ottaa itsestäni niskasta kiinni ja panostaa siihen taas. Huomenna aloitan, se oli lupaus.

On muuten tyttö pienentynyt reilussa kuukaudessa tai sitten se on pelkkä optinen harha. Nämä kuvat otettiin tänään, 21.12.2013.
Ja nämä 7.11.2013.


Olen myös huomannut sellainen juttu että vatsaläskini on viime aikoina muuttunut pehmeämäksi ja sellaiseksi löysäksi läskiksi :P Kaikki ovat varmasti tooosi kiinnostuneita aiheesta ;) Kai se on merkki siitä että se on lähdössä, ainakin jossain vaiheessa.

Päivän treeni on pulkassa ja loput päivästä olisi tarkoitus panostaa lepoon ja syömiseen :) Aamu meni lihashuollon merkeissä joten siinä pitäisi olla lihaskasvu-feng shuit kohdillaan, treeni, ruoka, lihashuolto ja lepo :) Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.