Sidor

10.12.2013

Tankkauspäivä tuli ja meni, nyt kelpaa treenata :)

Terveisiä täyteen tankatulta sekopäältä :)! Minulla oli eilen tankkauspäivä ja vedin enemmän hiilareita kun olen eläessäni syönyt samana päivänä. Jätski jäi pakastimeen ja hillo jääkaappiin, turhaa sitä on syödä kun tarkoitus on tankata kroppaa eikä päätä. Sen lisäksi en muutenkaan välitä herkuista, miksi syödä tyhjiä kaloreita kun voi saada ravintoa samoilla kaloreilla? En näe siinä mitään järkeä ja siksi olen aina ollut aika huono syömään herkkuja. En viitsinyt vetää sellaisia eilenkään edes asian vuoksi, enkä siksi että edessä on kova kisadieetti. Turhaa tunkea sellaista paskaa suuhun siksi että saa kun kerrankin voi valita järkeviä hiilarilähteitä :) Tämä on ainakin minun mielipiteeni, saa olla eri mieltä ;)!

Päivä meni niin että söin kahdeksan ateriaa kahden tunnin välein. Jokaisessa ateriassa oli noin 100g riisiä/pastaa/kaurahiutaleita sekä hedelmiä ja/tai pilttiä. Tässä päivä kuvineen:

Ateria 1) klo 7.00
- kaurahiutaleita 100g
- 1 baanaani
- 3 mandariiniä
- 1 päärynäpilttiAteria 2) klo 9.00
- riisippuro (riisi 85g, rasvaton maito 500g)
- 1 baanaani
- 2 mandariiniä
- 1 päärynäpiltti

Ateria 3) klo 11.00
- pasta 100g
- tomattikastike vihanneksilla
- 1 omena
Ateria 4) klo 13.00
- riisippuro (riisi 85g, rasvaton maito 500g)
- 1 baanaani
- 2 mandariiniä
- 1 päärynäpiltti

Ateria 5) klo 15.00
- pasta 100g
- tomattikastike vihanneksilla
- 2 mandariiniä


Ateria 6) klo 17.00
- riisi 100g
- tomattikastike vihanneksilla
- 1 omena

Ateria 7) klo 19.00
- kaurahiutaleita 100g
- 2 mandariiniä
- 1 päärynäpiltti
Ateria 8) klo 21.00
- riisi 100g
- 1 mandariini
- 1 päärynäpiltti

Päivän saldo oli:
- 200g riisiä
- 200g kaurahiutaleita
- 200g pasta
- 170g puuroriisiä
- 1000g rasvatonta maitoa
- 400g omena
- 800g mandariini
- 360g banaani
- 500g Piltti
- tomaattikastiketta + vihanneksia

Kaloreita noin 4000, hiilareita noin 800g, protskua 120g ja rasva 26g

Ihan hyvin vedetty minun mielestäni :D Eikä tullut edes ähky, päinvastoin vatsa veti hyvin ja oli jopa pieni nälkä aina ennen seuraava ateriaa. Tänään on ollut superenerginen ja hyvä olo. Ei ollenaakn  hiilarikrapulaa :) Aamupaino nousi kilolla.

Siitä huolimatta että oli ihanaa vetää masu täyteen puuroa niin oli myös ihanaa palata dieettiruokavalion tänään aamulla. Oli luksusta saada syödä munia ja rahkaa sekä juoda heraisolaattia ilman puuroa :)
Hyvän olon lisäksi on tänään ollut hiukan flunssainen fiilis, kurkku on ollut kipeä... :( joten olen tankanut paljon c:tä, d:tä ja glutaa sekä Vermanin Super Defence (c, d, zinkki, echinaforce). Tänään menen ajoissa nukkumaan joten enköhän olen kunnossa huomisen jalkatreeniin Ramin kanssa :) Vedin kurkkukivusta huolimatta aivan jäätävän hyvän rinta- ja hauistreenin tänään, pumppi ja tuntuma oli huippens-puippens!


Pitää vielä mainostaa näitä Vermanin flurtabuja, DentiPlus. Vedän niitä nykyään joka happohyökkayksen jälkeen ja minulla on oma purkki yöpöydällä jotta hampaat kestäisivät yödrinksujani hiukan paremmin :) Tämä on todellinen bodaajan hampaiden pelastaja!! Suosittelen!!! Eikä ole edes hinnalla pilattu :) Apteekeista saa :)

Minulla on kyllä joku vakavampi kutomisvaihe päällä, en millään pysty lopettamaan. Sain nämä valmiiksi viikonloppuna ja huomenna saan seuraava samanlainen pari valmiiksi. Onneksi pystyn lukemaan samaan aikaan kun teken sukkia ;)! 

Nyt on edessä kivasti treenejä, koko joulukuu ja melkein koko tammikuu saan treenata ennen seuraava lepojakso. Yksi tankkauspäivä vielä joulukuussa ja tammikussa lisätään taas ruokaa. Ei pahempi suunnitelma!!

Kuullaan!!

15 kommenttia:

 1. JESTAS!!!! SAIN ÄHKYN KUN LUIN!!!! :D :D :D
  Mutta tiedän, että se kuluu niin pian, että kun on syönyt, on pian taas nälkä! :D

  VastaaPoista
 2. Komppaan Liisaa, röyh!! En ikinä sais tuollaista määrää syötyä, oli tankkausta tai ei :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä onkin Aikku hieman sekaisin, pystyn esim syömään tosi paljon tarvittaessa tai sitten tosi vähän ;)

   Poista
 3. Knäppskalle :) jag sku på riktigt spricka om jag åt det där!! Du e huisig!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja det är väl inget nytt med att jag e lite knäpp :D Övning ger färdighet sidu, jag e bra på att klämma in mat :) Du borde också öva lite!

   Poista
 4. Huhuh, mikä asenne. *hatun nosto ja kumarrus*. Aivan mieletön määrä ruokaa ja alas meni, hienoo:). Mulla on välillä vaikeuksia mun 2200kcal ruokavaliolla:D

  VastaaPoista
 5. Älä nyt Annika, mä punastun tässä ;) Kyllähän ruoka aina menee alas :) Tsemppii syömisen kanssa ;D!

  VastaaPoista
 6. IHANAN PALJON RUOKAA SLURPS :)
  reippaasti kyl tankattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juu mä oon aika hyvä tunkemaan sitä ruokaa alas kun on lupaa :D

   Poista
 7. Mikä järki on pitää "tankkauspäivä" kun ei ole paino tippunut paljon mitään ja rasvaprosenttikin varmasti aika samoissa lukemissa pysynyt? Ymmärtäisin sitte jos olis rasvoja jo tiputeltu todella jolloin voisi antaa vähän "ensiapua" kropalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minkä perusteella Jari antoi mulle pari tankkauspäivää tai mikä "järki" siinä oli :) Kai boostata aineenvaihdunta ja nostaa hiilariresistenssi kun ollaan menty vähillä hiilareilla jonkun aikaa. Mutta vaikka painoni ei ole muuttunut lähes ollenkaan vuodessa niin uskallan kyllä sanoa että kehonkoostumus on muuttunut aika paljon, rasva on lähtenyt, tyttö on pienentynyt ja on tullut lisää lihasta ;) Ei se paino aina kerro kaiken :)

   Poista
  2. Okei tämä selvä, ei muutaku tsemppiä jatkoon!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.