Sidor

17.12.2013

Mä on TERVE :D!!! + joulukuun kunto

Heip!
Nyt olen vihdoinkin terve, fyysisesti siis :) En ole kipeä enää ja pääsin tänään takaisin treenaamaan :D Kävin kyllä lauantaina hiukan testaamassa treenaamista mutta otin kerrankin järki käteen ja lepäsin vielä sunnuntaina ja maanantaina ettei tule jälkitauteja, se vasta harmittaisi. Jälkitautipelko onkin yksi harvoista asioista jotka saavat minut jäämään kotiin lepäämään, en missään tapauksessa halua pitkittää sairausloma ja tauko treenaamisesta. Kukapa nyt haluaisi sitä!? Eilen oli kyllä aikamoinen pään sisäinen taistelu, olin todella lähellä mennä salille mutta onneksi en mennyt, tänään oli meinaa sen verran hyvä olo että muistin taas miltä tuntuu kun ei ole kipeä :)

Reetta otti minusta taas kuntokuvat, tällä kerralla kameran asetukset oli kunnossa :) joten niistä näkyy jotain. Tänään oli viimeinen mahdollisuus ennen joulua ottaa kuntokuvat joten niitä oli pakko ottaa tänään. Ei ehkä ollut ihan paras aika niiden ottamiseen huomioon ottaen että takana on kuusi päivää täysilepoa, eli käytännössä sängyssä makaaminen ja kotona oleskelua lähestulkoon ilman hiilareita, eli olo on todella nesteinen ja paineeton. No, selityksen makua :) 

Tuli aikaisemmin pyyntö että laittaisin aikaisempia kuntokuvia vertailupohjaksi, joten olkaa hyvä :) Ja kyllä, on minulla muita alusvaatteita, yritän vaan pitää samat päällä kuntokuvissa jotta niitä olisi mahdollisimman helppo verrata keskenään. 

Omasta mielestäni näytän ihan samalta jokaisessa kuvassa... Valmentajalta tuli kuitenkin taas palautetta että kiristyy tasaiseen vauhtiin. Kai siihen vaan pitää uskoa. No, kyllähän vaatteet ovat löystyneet sen verran että siihen voisi uskoakin vaikka ei ihan näyttää siltä.






14.9.2013


14.7.2013


23.6.2013



Pakko vielä sanoa sen, että melkein viikko lepoa sairaana tekee tehtävänsä, kunto laskee ihan hitosti, ainakin tuntuu siltä. Treenasin selkä ja vatsa tänään ja sain kyllä enkatkin tehty sekä maastavedossa että alataljassa ja vatsatreenissä, mutta tunutui kuitenkin aika nihkeältä tauon jälkeen. Nihkeältä sinä mielessä että hengästyin kaikesta, intoa oli kyllä muillekin jakaa :) Onneksi maltoin levätä joten nyt pääsen taas treenaamaan täysillä ilman jälkitautipelkoja. Se on ainakin varma että Gymillä RÄJÄHTÄÄ seuraavat viikot kun meikä pääsee sinne treenaamaan!! ROK ROK!!!

Huomenna olisi luvassa Ramijumppa taas, ja torstaina :) Aika jees! Katsotaan miten nopeasti kuolen :)

Nyt pitää lähteä äidin kanssa tukkuun ostamaan jouluruokaa muille ja rahkaa minulle. Äiti raukkaa... joudun syömään treenin jälkeinen ateria kaupassa kun se osuu siihen. Onneksi hän on tottunut ja itse hän on minut kasvattanut joskus aikoinaa joten oma vika että minusta on tullut tällainen sekopää :D Näillä mennään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.